Zoodles Med Quinoa & Æg

Zoodles Med Quinoa & Æg

Forb. tid15 minutter min
Tilb. tid9 minutter min
Samlet tid25 minutter min
Ret: Morgenmad
Keyword: GF, H, MF, V
Antal: 2 portioner
Kcal pr. portion: 347kcal
Ingredienser
- 280 g kogt quinoa
- 1 spsk. kokos olie
- 2 fed hvidløg
- 2 medium squash
- 12 cherry tomater
- 1 tsk. oregano
- 2 medium æg
- chili flager efter smag
Sådan gør du
- Opdel den kogte quinoa på 2 tallerkener.
- Varm halvdelen af olien på en pande på medium varme. Sautér hvidløg i 1-2 min. Tilsæt derefter squash nudlerne (zoodles), steg i 3-4 Min. Med omrøring.
- Til sidst krydres med salt, peber og krydderier. Tilsæt til zoodles på tallerkener.
- På samme pande opvarmes resten af olien og cherry tomater steges i 2-3 min.
- Krydr med salt, peber og oregano. Kom på tallerkenen med quinoa og zoodles.
- Til servering, toppes zoodles med et pocheret æg krydret med chili flager og sort peber.
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 347kcal | Kulhydrater: 38g | Protein: 15g | Fedt: 15g
Svar