Zoodles Med Quinoa & Æg

Zoodles Med Quinoa & Æg

Forb. tid15 minutter
Tilb. tid9 minutter
Samlet tid25 minutter
Ret: Morgenmad
Keyword: GF, H, MF, V
Antal: 2 portioner
Kcal pr. portion: 347kcal

Ingredienser

  • 280 g kogt quinoa
  • 1 spsk. kokos olie
  • 2 fed hvidløg
  • 2 medium squash
  • 12 cherry tomater
  • 1 tsk. oregano
  • 2 medium æg
  • chili flager efter smag

Sådan gør du

  • Opdel den kogte quinoa på 2 tallerkener.
  • Varm halvdelen af olien på en pande på medium varme. Sautér hvidløg i 1-2 min. Tilsæt derefter squash nudlerne (zoodles), steg i 3-4 Min. Med omrøring.
  • Til sidst krydres med salt, peber og krydderier. Tilsæt til zoodles på tallerkener.
  • På samme pande opvarmes resten af olien og cherry tomater steges i 2-3 min.
  • Krydr med salt, peber og oregano. Kom på tallerkenen med quinoa og zoodles.
  • Til servering, toppes zoodles med et pocheret æg krydret med chili flager og sort peber.

Nutrition

Serving: 1portion | Kalorier: 347kcal | Kulhydrater: 38g | Protein: 15g | Fedt: 15g

Relaterede Artikler

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering