Go Back
+ servings

Skinløs Kylling Quiche

Forb. tid15 minutter
Tilb. tid45 minutter
Samlet tid1 time
Ret: Quiche
Keyword: GF, HP, LC, MP
Antal: 2 portioner
Kcal pr. portion: 350kcal

Ingredienser

  • 1 tsk. kokos olie
  • 1 lille squash skåret
  • 1 rød peber hakket
  • 3 æg
  • 3 æggehvider
  • 180 ml havredrik
  • 1 tsk. hvidløg pulver
  • 125 g stegte kyllingestykker
  • 25 g parmesan revet

Sådan gør du

  • Varm olie på en pande over medium-høj varme. Tilsæt skåret squash og hakket peber, krydder med salt og peber. Steg i 6-7 minutter eller indtil de er møre. Kom over i en skål og lad det afkøle, mens du forbereder æggeblandingen.
  • Forvarm ovnen til 180°C. Smør en 22cm form og læg den til side.
  • Pisk æg, æggehvider, mælk, hvidløgs-pulver, salt og peber i en stor skål, indtil de er godt blandet. Kom grøntsager i den forberedte form og top med kyllingeskiverne. Kom derefter æggeblandingen over, og drys med revet parmesanost.
  • Bages i 45 minutter, eller indtil indholdet er fast og ikke længere ‘vrimler’. Opbevares tæt dækket i køleskabet i op til 4 dage.
  • Serveres med en side salat eller grøntsager.

Nutrition

Serving: 1portion | Kalorier: 350kcal | Kulhydrater: 13g | Protein: 36g | Fedt: 17g