Laks, Kartoffel & Asparges Fad
Forb. tid5 minutter min
Tilb. tid35 minutter min
Samlet tid40 minutter min
Ret: Fad
Keyword: GF, HP, MF
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 416kcal
- 450 g kartofler
- 3 spsk. olivenolie
- 2 hvidløg fed
- ½ Citron kun saften
- 4 laksefiletter (130g hver)
- 250 g asparagus
Forvarm ovnen til 200C. Kast kartoflerne i 1 spsk. af olivenolie. Krydr med salt og peber, arranger det på en stor bageplade og bag i 15 minutter. Fjern derefter fra ovnen. Mens kartoflerne bages, skal du kombinere 2 spsk. af olivenolie med hakket hvidløg og citronsaft. Krydder laksen og aspargesen med salt og peber. Når kartofler er fjernet fra ovnen, skal du skubbe dem til den ene side af bagepladen og anbringe laksen og aspargesen ved siden af kartoflerne. Drys laksen med hvidløg og Citron olie. Bages i yderligere 15 minutter. eller indtil laksen er bagt igennem. Drej ovnen til grill og grill alt i 5 min. indtil sprødt.
Serving: 1portion | Kalorier: 416kcal | Kulhydrater: 21g | Protein: 37g | Fedt: 21g