Go Back
+ servings
Udskriv
5 fra 1 stemme

Asiatisk Kyllinge Salat

Forb. tid15 minutter
Tilb. tid10 minutter
Samlet tid25 minutter
Ret: Salat
Keyword: GF, H, HP, MF, MP, N
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 428kcal
Forfatter: MalmgrenFitness

Ingredienser

  • 300 g kyllingebryst fileter
  • 2 spsk. soja
  • 90 g honning
  • 1 fed hvidløg hakket
  • 2 spsk. sesamolie
  • 350 g kål fint skåret
  • 1 stor gulerod fint skåret
  • 1 agurk fint skåret
  • 3 forårsløg skåret
  • 30 g mynte blade
  • 30 g Friske koriander blade
  • 80 g mandler groft hakket
  • 1 spsk. Stegte sesamfrø

Sådan gør du

  • Læg kyllingen mellem 2 lag film og slå/hammer for at flade dem ud.
  • For at fremstille marinaden skal du komme soja, honning,hvidløg og 1 spsk. sesamolie i en stor skål. Rør for at lade det samle. Tilsæt kyllingen, og sæt dem i køleskabet. Lad det marinere i mindst 10 minutter.
  • Varm 1 spsk. sesamolie i en stor stegepande over høj varme. Steg kyllingen i 4-5 minutter på hver side eller indtil den er brun. Tag derefter panden af. Stil den til side til let køling og skær i tynde skiver eller strimler.
  • Reducer varmen til medium, tilsæt den resterende marinade påpanden og steg i 5-6 minutter, eller indtil den er klistret. Afsættes til afkøling.
  • Kom kål, gulerod, agurk, løg, mynte, koriander, mandler, sesamfrø og kyllingen i en stor serveringsskål. Tilsæt sojadressing og kast rundt for at blande.
  • Server straks, eller opbevar i køleskabet.

Nutrition

Serving: 1portion | Kalorier: 428kcal | Kulhydrater: 35g | Protein: 30g | Fedt: 21g