Asiatisk Kyllinge Salat
Forb. tid15 minutter min
Tilb. tid10 minutter min
Samlet tid25 minutter min
Ret: Salat
Keyword: GF, H, HP, MF, MP, N
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 428kcal
- 300 g kyllingebryst fileter
- 2 spsk. soja
- 90 g honning
- 1 fed hvidløg hakket
- 2 spsk. sesamolie
- 350 g kål fint skåret
- 1 stor gulerod fint skåret
- 1 agurk fint skåret
- 3 forårsløg skåret
- 30 g mynte blade
- 30 g Friske koriander blade
- 80 g mandler groft hakket
- 1 spsk. Stegte sesamfrø
Læg kyllingen mellem 2 lag film og slå/hammer for at flade dem ud. For at fremstille marinaden skal du komme soja, honning,hvidløg og 1 spsk. sesamolie i en stor skål. Rør for at lade det samle. Tilsæt kyllingen, og sæt dem i køleskabet. Lad det marinere i mindst 10 minutter. Varm 1 spsk. sesamolie i en stor stegepande over høj varme. Steg kyllingen i 4-5 minutter på hver side eller indtil den er brun. Tag derefter panden af. Stil den til side til let køling og skær i tynde skiver eller strimler. Reducer varmen til medium, tilsæt den resterende marinade påpanden og steg i 5-6 minutter, eller indtil den er klistret. Afsættes til afkøling. Kom kål, gulerod, agurk, løg, mynte, koriander, mandler, sesamfrø og kyllingen i en stor serveringsskål. Tilsæt sojadressing og kast rundt for at blande. Server straks, eller opbevar i køleskabet.
Serving: 1portion | Kalorier: 428kcal | Kulhydrater: 35g | Protein: 30g | Fedt: 21g