Opret og Rediger Kostplan

Man finder kostplanen under Mit Skrivebord > Kostplan eller Klienter > ‘’klient-navn’’ > Kostplan. Her kommer du ind på en oversigt over alle de samlinger, som allerede findes. Du kan på denne side trykke på Rediger Samlinger og her vil du kunne omdøbe, ænder placering og fjerne eller tilføje nye samlinger. Tryk på Stop Redigering igen for at gemme ændringerne. 

Når du trykker ind på en samling har du flere forskellige redigeringsmuligheder under Handlinger.

+ Tilføj åbner for følgende muligheder:

 • Tilføj fra Samling
  Her kan du tilføje en opskrift ud fra en anden samling på den pågældende bruger. Dette gør at du kan lave en samling som kunne hedde ‘’Favoritter’’ hvor man kan gemme alle de opskrifter som man bedst kan lide eller oprette Grupper og Kolonner under ‘’Favoritter’’ så man kan sorterer bestemte opskrifter. 
 • Tryk igen på Handlinger for at gå tilbage
 • Søg i Opskrifter
  Her kan du søge iblandt alle de opskrifter som ligger på FitnessBasen’s app og hjemmeside.
 • Søg efter Ingrediens
  Her kan du søge efter bestemte ingredienser som opskriften skal indeholde. 
 • Tilføj Brugerdefineret Opskrift
  Her kan du oprette din helt egen opskrift og tilføje Navn, Ingredienser, Kalorier og Makrofordeling (marker den eventuelt med en bestemt farve) Når du har tilføjet alt der skal tilføjes trækker du opskriften over i kostplanen og slipper.
 • Tilføj Note
  Her kan du ligesom ved Tilføj Brugerdefineret Opskrift, skrive det der skal skrives og derefter trække og slippe noten ind i kostplanen.
 • Tryk igen på Handlinger for at gå tilbage

˗ Fjern

 • Ved At trykke på denne handling kan du nu trykke på Papirkurven ved siden af opskrifterne, for at fjerne dem. Tryk på Stop Med At Fjerne for at afslutte handlingen

Kolonner og Grupper åbner følgende muligheder:

 • Kolonner
  Tryk på Rediger Kolonne for at tilføje en ny eller flere kolonner. Dette er overskriften for eksempelvis en ‘’Kostplan A’’ og ‘’Kostplan B’’. For at slette en kolonne skal du trykke på papirkurven ved siden af navnet på kolonnen, du gerne vil slette. Tryk på Stop Redigering for at gemme ændringerne.
 • Grupper
  Tryk på Rediger Gruppe for at tilføje en ny eller flere grupper. Dette er en måde på at du kan inddele opskrifterne ind i ‘’Morgenmad’’, ‘’Middagsmad’’ og ‘’Aftensmad’’. For at slette en gruppe skal du trykke på papirkurven ved siden af navnet på gruppen, du gerne vil slette. Tryk på Stop Redigering for at gemme ændringerne.
 • Tryk igen på Handlinger for at gå tilbage
 

Skjul Næringsindhold / Vis Næringsindhold
Denne funktion er ikke til at tage fejl af 😉 

Udskriv Samling
Denne funktion er heller ikke til at tage fejl af. Der vil dog komme forbedringer af layoutet i fremtiden!

Indkøbsliste
Når du trykker på denne handling vil du få mulighed for at afkrydse de grupper som skal tages med i indkøbslisten. Du vil også få mulighed for at ændre i antallet af portioner for hver enkelt opskrift i gruppen hvis man eksempelvis skal handle ind til flere dage.
Under Indkøbsliste-Indstillinger, kan du vælge- eller fravælge om der skal inddrages noter i din indkøbsliste.

Tryk på Generer Indkøbsliste Når du er klar til at gå videre

Nu kan du trykke på kassen ved siden af hver ingrediens for at strege den over hvis man eventuelt har den i forvejen.
Du kan nede i bunden af indkøbslisten trykke på Rediger Indkøbsliste for at tilføje, slette og omdøbe ingredienser. Du kan også inddele i grupper ved at trykke på Tilføj Gruppe.

Vil du gerne gå tilbage for at ændre hvilken kostplaner der skal med eller ikke skal med skal du trykke på Regenerer Indkøbsliste eller tryk på Udskriv Indkøbsliste for at færdiggøre.