Vegansk Spinat Stuvning

Vegansk Spinat Stuvning

Forb. tid5 minutter min
Tilb. tid20 minutter min
Samlet tid25 minutter min
Ret: Stuvning, vegetar
Keyword: GF, MF, MP, V
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 282kcal
Forfatter: MalmgrenFitness
Ingredienser
- 1 spsk. kokosolie
- 400 g spinat Friskt
- 400 g linser drænet
- 300 g kikærter drænet
- 15 g persille hakket
- 15 g basilikum hakket
- 1 løg hakket
- 2 fed hvidløg hakket
- 1 tsk. koriander
- 1 tsk. kommen
- 2 spsk. tahini
- 500 ml grøntsagsbouillon
Sådan gør du
- Varm en stor gryde over medium varme, tilføj spinaten med en smule vand og kog, indtil den er visnet. Fjern det fra gryden og lad det køle af.
- I den samme gryde opvarmes kokosolie, løg og hvidløg indtilbløde.
- Tilsæt spidskommen og koriander, og bland den godt, kog sammen med løg i yderligere 2 minutter.
- Derefter tilsættes linserne og bouillonen. Bring det i kog. Reducer varmen og lad den småkoge tildækket i 10 minutter.
- Kom spinaten sammen med persillen og basilikum i en blende reller madprocessor og bland, indtil den er glat. Rør tahini ind, og krydr med salt og peber.
- Tilsæt spinatblandingen og kikærter til linserne og varm igennem til servering.
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 282kcal | Kulhydrater: 31g | Protein: 16g | Fedt: 11g
Svar