Vegansk Spinat Stuvning

Vegansk Spinat Stuvning

Forb. tid5 minutter
Tilb. tid20 minutter
Samlet tid25 minutter
Ret: Stuvning, vegetar
Keyword: GF, MF, MP, V
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 282kcal
Forfatter: MalmgrenFitness

Ingredienser

  • 1 spsk. kokosolie
  • 400 g spinat Friskt
  • 400 g linser drænet
  • 300 g kikærter drænet
  • 15 g persille hakket
  • 15 g basilikum hakket
  • 1 løg hakket
  • 2 fed hvidløg hakket
  • 1 tsk. koriander
  • 1 tsk. kommen
  • 2 spsk. tahini
  • 500 ml grøntsagsbouillon

Sådan gør du

  • Varm en stor gryde over medium varme, tilføj spinaten med en smule vand og kog, indtil den er visnet. Fjern det fra gryden og lad det køle af.
  • I den samme gryde opvarmes kokosolie, løg og hvidløg indtilbløde.
  • Tilsæt spidskommen og koriander, og bland den godt, kog sammen med løg i yderligere 2 minutter.
  • Derefter tilsættes linserne og bouillonen. Bring det i kog. Reducer varmen og lad den småkoge tildækket i 10 minutter.
  • Kom spinaten sammen med persillen og basilikum i en blende reller madprocessor og bland, indtil den er glat. Rør tahini ind, og krydr med salt og peber.
  • Tilsæt spinatblandingen og kikærter til linserne og varm igennem til servering.

Nutrition

Serving: 1portion | Kalorier: 282kcal | Kulhydrater: 31g | Protein: 16g | Fedt: 11g

Relaterede Artikler

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering