Vegansk Søde Kartoffel & Blomkål Karry

Vegansk Søde Kartoffel & Blomkål Karry

Forb. tid10 minutter
Samlet tid36 minutter
Ret: vegetar
Keyword: GF, MF, MP, N, V
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 361kcal
Forfatter: MalmgrenFitness

Ingredienser

  • 1 mellemstore løg skåret
  • 1 spsk. kokos olie
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk. ingefær
  • 2 tsk. kommen
  • 1 tsk. stærk paprika
  • 2 tsk. gurkemeje
  • 1 tsk. koriander
  • 1 hakkede tomater
  • 240 ml vand
  • 450 g søde kartofler skrællet, hakket
  • 300 g blomkål
  • 240 ml kokos mælk
  • 70 g cashew nødder
  • koriander til servering

Sådan gør du

  • Skræl løg, skær det i to og skær derefter i tynde skiver. Opvarm olie på en pande, tilsæt løg og steg under omrøring i cirka 3-4 minutter.
  • Tilsæt derefter hvidløg og ingefær og omrør i 1 minut. Tilsæt Krydderier, bland godt, og steg sammen i endnu et minut. Tilsæt hakket tomater og vand og kog op.
  • Tilsæt i mellemtiden den skrællede søde kartofler og krydr med salt og peber. Lad simre i 30 min. tildækket.
  • Derefter opdel blomkålen i små blomster og føj til gryden. Hæld kokosmælken i, bland, dæk og kog i yderligere 10 minutter. I mellemtiden skal du stege cashewnødder på en tør stegepande.
  • Server karry, toppet med cashewnødder og koriander, sammen med en portion ris.

Nutrition

Serving: 1portion | Kalorier: 361kcal | Kulhydrater: 39g | Protein: 9g | Fedt: 21g

Relaterede Artikler

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering