Vegansk Søde Kartoffel & Blomkål Karry

Vegansk Søde Kartoffel & Blomkål Karry

Forb. tid10 minutter min
Samlet tid36 minutter min
Ret: vegetar
Keyword: GF, MF, MP, N, V
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 361kcal
Forfatter: MalmgrenFitness
Ingredienser
- 1 mellemstore løg skåret
- 1 spsk. kokos olie
- 2 fed hvidløg
- 1 spsk. ingefær
- 2 tsk. kommen
- 1 tsk. stærk paprika
- 2 tsk. gurkemeje
- 1 tsk. koriander
- 1 hakkede tomater
- 240 ml vand
- 450 g søde kartofler skrællet, hakket
- 300 g blomkål
- 240 ml kokos mælk
- 70 g cashew nødder
- koriander til servering
Sådan gør du
- Skræl løg, skær det i to og skær derefter i tynde skiver. Opvarm olie på en pande, tilsæt løg og steg under omrøring i cirka 3-4 minutter.
- Tilsæt derefter hvidløg og ingefær og omrør i 1 minut. Tilsæt Krydderier, bland godt, og steg sammen i endnu et minut. Tilsæt hakket tomater og vand og kog op.
- Tilsæt i mellemtiden den skrællede søde kartofler og krydr med salt og peber. Lad simre i 30 min. tildækket.
- Derefter opdel blomkålen i små blomster og føj til gryden. Hæld kokosmælken i, bland, dæk og kog i yderligere 10 minutter. I mellemtiden skal du stege cashewnødder på en tør stegepande.
- Server karry, toppet med cashewnødder og koriander, sammen med en portion ris.
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 361kcal | Kulhydrater: 39g | Protein: 9g | Fedt: 21g
Svar