VEGANSK CITRON & KOKUS KAGE

VEGANSK CITRON & KOKUS KAGE

Forb. tid30 minutter
Tilb. tid45 minutter
Samlet tid1 time 15 minutter
Ret: Kage, Snack
Keyword: H, V
Antal: 12 portioner
Kcal pr. portion: 207kcal

Ingredienser

Våde ingredienser:

  • 240 ml mandelmælk
  • 80 g kokusoile
  • 125 g kokusnødde sukker
  • 2 Spsk. citron juice

Tørre ingredienser:

  • 4 Citroner Kødet fra citronerne
  • 80 g udtørret kokus
  • 210 g mel
  • 2 tsk. bagepulver

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 180 ° C
  • Klargør et fad med bagepapir.
  • Pisk blødgjort kokosolie og sukker sammen med et elektrisk piskeris. Tilsæt citronkød, citronjuice og mandelmælk og bland godt med en spatel. Dernæst tilsættes den udtørrede kokos.
  • Bland mel med bagepulver i en lille skål. Derefter blandes mel sammen med de våde ingredienser og røres godt. Kom derefter blandingen i det klargjorte fad.
  • Bages i ca. 45 minutter, indtil en tandstik kommer ren ud og toppen er pænt brunet. Lad afkøle helt før servering.
  • Når den er kølet, kan du drysse kagen med lidt flormelis (valgfrit)

Nutrition

Serving: 1portion | Kalorier: 207kcal | Kulhydrater: 24g | Protein: 2g | Fedt: 11g

Relaterede Artikler

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering