VEGANSK CITRON & KOKUS KAGE

VEGANSK CITRON & KOKUS KAGE

Forb. tid30 minutter min
Tilb. tid45 minutter min
Samlet tid1 time t 15 minutter min
Ret: Kage, Snack
Keyword: H, V
Antal: 12 portioner
Kcal pr. portion: 207kcal
Ingredienser
Våde ingredienser:
- 240 ml mandelmælk
- 80 g kokusoile
- 125 g kokusnødde sukker
- 2 Spsk. citron juice
Tørre ingredienser:
- 4 Citroner Kødet fra citronerne
- 80 g udtørret kokus
- 210 g mel
- 2 tsk. bagepulver
Sådan gør du
- Opvarm ovnen til 180 ° C
- Klargør et fad med bagepapir.
- Pisk blødgjort kokosolie og sukker sammen med et elektrisk piskeris. Tilsæt citronkød, citronjuice og mandelmælk og bland godt med en spatel. Dernæst tilsættes den udtørrede kokos.
- Bland mel med bagepulver i en lille skål. Derefter blandes mel sammen med de våde ingredienser og røres godt. Kom derefter blandingen i det klargjorte fad.
- Bages i ca. 45 minutter, indtil en tandstik kommer ren ud og toppen er pænt brunet. Lad afkøle helt før servering.
- Når den er kølet, kan du drysse kagen med lidt flormelis (valgfrit)
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 207kcal | Kulhydrater: 24g | Protein: 2g | Fedt: 11g
Svar