Tranebær & Banan Brød

Tranebær & Banan Brød

Forb. tid10 minutter min
Tilb. tid1 time t 5 minutter min
Samlet tid1 time t 15 minutter min
Ret: Brød, Snack
Keyword: MP, N, V
Antal: 12 portioner
Kcal pr. portion: 200kcal
Ingredienser
- 160 g havremel
- 65 g mandelmel
- 1 tsk. bagepulver
- ¼ tsk. salt
- 2 spsk. kokos olie
- 70 g kokos sukker
- 2 spsk. ahorns sirup
- 3 bananer
- 2 æg
- 1 tsk. vaniljeekstrakt
- 40 g tørret tranebær hakket
- 60 g Mørk chokolade
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 180C.
- Klargør en 20×12cm form med bagepapir. I en stor skål skal du blande mel, bagepulver og salt.
- I en foodprocessor eller blender skal du kombinere kokosolie, kokos sukker og ahorns sirup. Tilsæt de moste bananer, æg og vanilje, indtil det er godt blandet.
- Bland derefter melet i og blitz igen indtil det er blandet. Rør forsigtigt tranebær og chokoladestykker i.
- Hæld dejen i formen og bag i 60 til 65 minutter, indtil en indsat tandstik kan komme ren ud. Lad brødet afkøle i 15 minutter, før det tages ud og køles helt af.
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 200kcal | Kulhydrater: 29g | Protein: 5g | Fedt: 9g
Svar