Tranebær & Banan Brød

Tranebær & Banan Brød

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid1 time 5 minutter
Samlet tid1 time 15 minutter
Ret: Brød, Snack
Keyword: MP, N, V
Antal: 12 portioner
Kcal pr. portion: 200kcal

Ingredienser

  • 160 g havremel
  • 65 g mandelmel
  • 1 tsk. bagepulver
  • ¼ tsk. salt
  • 2 spsk. kokos olie
  • 70 g kokos sukker
  • 2 spsk. ahorns sirup
  • 3 bananer
  • 2 æg
  • 1 tsk. vaniljeekstrakt
  • 40 g tørret tranebær hakket
  • 60 g Mørk chokolade

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 180C.
  • Klargør en 20×12cm form med bagepapir. I en stor skål skal du blande mel, bagepulver og salt.
  • I en foodprocessor eller blender skal du kombinere kokosolie, kokos sukker og ahorns sirup. Tilsæt de moste bananer, æg og vanilje, indtil det er godt blandet.
  • Bland derefter melet i og blitz igen indtil det er blandet. Rør forsigtigt tranebær og chokoladestykker i.
  • Hæld dejen i formen og bag i 60 til 65 minutter, indtil en indsat tandstik kan komme ren ud. Lad brødet afkøle i 15 minutter, før det tages ud og køles helt af.

Nutrition

Serving: 1portion | Kalorier: 200kcal | Kulhydrater: 29g | Protein: 5g | Fedt: 9g

Relaterede Artikler

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering