Torsk Med Cremet Squash

Torsk Med Cremet Squash

Forb. tid10 minutter min
Tilb. tid20 minutter min
Samlet tid30 minutter min
Ret: Aftensmad
Keyword: GF, H, HP, LC
Antal: 2 portioner
Kcal pr. portion: 271kcal
Ingredienser
Til Fisken:
- 300 g Torske fileter
- 1 spsk. Sød peber
- 1 spsk. gurkemeje
- 1 spsk. oregano
- ½ spsk. Stærk peber
- 1 spsk. Boghvede mel
- 60 ml Fond
- 80 ml fløde mælke eller plantebaseret
- 3 spsk. Purløg hakket
Til Squash:
- 2 medium Squash
- 1 spsk. oile
- 1 hvidløgsfed
- 4 soltørrede tomater
Sådan gør du
Til Fisken:
- Skær fisken så du har 2 stykker mere. Smag til med salt, peber og krydderier, og dæk I boghvede mel.
- Varm 2 spsk. Olie på en stegepande og steg torsken, indtil den er gylden (ca. 5 min.) Vend og gentag på den modsatte side
- Bland fløde og den varme fond sammen, kom det på panden med torsken og bring det I kog. Lad det simre 2-3 minutter. Drys med purløg og lad simre 1-2 min.
Til Squash:
- Lav Squashnudler ved hjælp af en skræller eller spiralskræller. Lav lange, men tynde band.
- Varm olien på en pande, tilføj hvidløg og steg hurtigt. Tilføj squash og rør indtil det er begyndt at blive blødt, ca. 3-4 min. I mellemtiden kan der krydres med salt, peber og hakkede soltørrede tomater.
- Ved servering, del squash I 2 skåle (eller flere, hvis du har lavet flere portioner). Kom torsken på toppen og kom sovsen over.
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 271kcal | Kulhydrater: 13g | Protein: 33g | Fedt: 11g
Svar