Torsk Med Cremet Squash

Torsk Med Cremet Squash

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid20 minutter
Samlet tid30 minutter
Ret: Aftensmad
Keyword: GF, H, HP, LC
Antal: 2 portioner
Kcal pr. portion: 271kcal

Ingredienser

Til Fisken:

  • 300 g Torske fileter
  • 1 spsk. Sød peber
  • 1 spsk. gurkemeje
  • 1 spsk. oregano
  • ½ spsk. Stærk peber
  • 1 spsk. Boghvede mel
  • 60 ml Fond
  • 80 ml fløde mælke eller plantebaseret
  • 3 spsk. Purløg hakket

Til Squash:

  • 2 medium Squash
  • 1 spsk. oile
  • 1 hvidløgsfed
  • 4 soltørrede tomater

Sådan gør du

Til Fisken:

  • Skær fisken så du har 2 stykker mere. Smag til med salt, peber og krydderier, og dæk I boghvede mel.
  • Varm 2 spsk. Olie på en stegepande og steg torsken, indtil den er gylden (ca. 5 min.) Vend og gentag på den modsatte side
  • Bland fløde og den varme fond sammen, kom det på panden med torsken og bring det I kog. Lad det simre 2-3 minutter. Drys med purløg og lad simre 1-2 min.

Til Squash:

  • Lav Squashnudler ved hjælp af en skræller eller spiralskræller. Lav lange, men tynde band.
  • Varm olien på en pande, tilføj hvidløg og steg hurtigt. Tilføj squash og rør indtil det er begyndt at blive blødt, ca. 3-4 min. I mellemtiden kan der krydres med salt, peber og hakkede soltørrede tomater.
  • Ved servering, del squash I 2 skåle (eller flere, hvis du har lavet flere portioner). Kom torsken på toppen og kom sovsen over.

Nutrition

Serving: 1portion | Kalorier: 271kcal | Kulhydrater: 13g | Protein: 33g | Fedt: 11g

Relaterede Artikler

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering