Thai Kyllinge Salat

Thai Kyllinge Salat

Forb. tid5 minutter
Tilb. tid10 minutter
Samlet tid15 minutter
Ret: Salat
Keyword: GF, H, HP, LC, MF, MP, N
Antal: 2 portioner
Kcal pr. portion: 444kcal
Forfatter: MalmgrenFitness

Ingredienser

  • 200 g kyllingelår uden skind
  • 1 spsk. kokos olie
  • 2 lime saft
  • 1 spsk. fiskesovs
  • 1 tsk. kokos sukker
  • 1 fed hvidløg hakket
  • 1 spsk. oliven olie
  • 2 håndfulde salatblade
  • 1 mellemstore agurk skåret
  • 1 rødløg skåret
  • 1 rød peber skåret
  • 1 håndfuld frisk mynte
  • 1 håndfuld friske koriander
  • 24 g peanuts ristede

Sådan gør du

  • Krydr kyllingen med salt og peber. Varm kokos olie på en stegepande over høj varme, og steg kyllingen, indtil den er brun og gennemstegt. Fjern fra panden, og lad den hvile på en tallerken.
  • Lav i mellemtiden dressingen ved at blande fiskesovs, limesaft, sukker, hvidløg og olivenolie i en lille skål.
  • Bland derefter salatblade og skårede grøntsager i en opbevaringsskål og drys med dressingen.
  • Opdel salat mellem tallerkener, skær kyllingen i strimler, og kom den oven på salaten. Pynt med mynte, korianderblade og drys med ristede peanuts.

Nutrition

Serving: 1portion | Kalorier: 444kcal | Kulhydrater: 18g | Protein: 25g | Fedt: 24g

Relaterede Artikler

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering