Thai Kyllinge Salat

Thai Kyllinge Salat

Forb. tid5 minutter min
Tilb. tid10 minutter min
Samlet tid15 minutter min
Ret: Salat
Keyword: GF, H, HP, LC, MF, MP, N
Antal: 2 portioner
Kcal pr. portion: 444kcal
Forfatter: MalmgrenFitness
Ingredienser
- 200 g kyllingelår uden skind
- 1 spsk. kokos olie
- 2 lime saft
- 1 spsk. fiskesovs
- 1 tsk. kokos sukker
- 1 fed hvidløg hakket
- 1 spsk. oliven olie
- 2 håndfulde salatblade
- 1 mellemstore agurk skåret
- 1 rødløg skåret
- 1 rød peber skåret
- 1 håndfuld frisk mynte
- 1 håndfuld friske koriander
- 24 g peanuts ristede
Sådan gør du
- Krydr kyllingen med salt og peber. Varm kokos olie på en stegepande over høj varme, og steg kyllingen, indtil den er brun og gennemstegt. Fjern fra panden, og lad den hvile på en tallerken.
- Lav i mellemtiden dressingen ved at blande fiskesovs, limesaft, sukker, hvidløg og olivenolie i en lille skål.
- Bland derefter salatblade og skårede grøntsager i en opbevaringsskål og drys med dressingen.
- Opdel salat mellem tallerkener, skær kyllingen i strimler, og kom den oven på salaten. Pynt med mynte, korianderblade og drys med ristede peanuts.
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 444kcal | Kulhydrater: 18g | Protein: 25g | Fedt: 24g
Svar