Stegt Bøf & Broccoli

Stegt Bøf & Broccoli

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid15 minutter
Samlet tid25 minutter
Ret: Aftensmad
Keyword: H, HP, MF
Antal: 2 portioner
Kcal pr. portion: 626kcal
Forfatter: MalmgrenFitness

Ingredienser

  • 115 g ris
  • ½ broccoli hoved
  • 200 g okse inder filet
  • 1 spsk. kokos olie
  • 2 spsk. sesam frø til pynt

Til Sovsen:

  • 3 fed hvidløg
  • 1 spsk. ingefær
  • 2 tsk. kokos sukker
  • 5 spsk. soya
  • 150 ml vand
  • 2 spsk. sesam olie
  • 2 tsk. kartoffelstivelse

Sådan gør du

  • Kog ris i henhold til instruktionerne på emballagen. Vask broccoli, og opdel den i små buketter.
  • Bland alle sovseingredienser i en skål og læg dem til side, indtil det skal bruges.
  • Opvarm 1⁄2 af kokos olie i en wok eller dyb pande over mellem varme. Rør broccoli med lidt salt, tilsæt et par spiseskefulde vand af og til og kog på denne måde i cirka 7 minutter. Fjern broccoli fra panden og læg den til side.
  • Skær oksekødet i tynde strimler. Opvarm den resterende olie på høj varme og omrør kødet i ca. 3-4 minutter.
  • Hæld saucen i, og kog op. Varm i yderligere 2-3 minutter, tilsæt derefter broccoli. Serveres med den kogte ris og pyntes med sesamfrø.

Nutrition

Serving: 1portion | Kalorier: 626kcal | Kulhydrater: 62g | Protein: 34g | Fedt: 29g

Relaterede Artikler

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering