Stegt Bøf & Broccoli

Stegt Bøf & Broccoli

Forb. tid10 minutter min
Tilb. tid15 minutter min
Samlet tid25 minutter min
Ret: Aftensmad
Keyword: H, HP, MF
Antal: 2 portioner
Kcal pr. portion: 626kcal
Forfatter: MalmgrenFitness
Ingredienser
- 115 g ris rå
- ½ broccoli hoved
- 200 g okse inder filet
- 1 spsk. kokos olie
- 2 spsk. sesam frø til pynt
Til Sovsen:
- 3 fed hvidløg
- 1 spsk. ingefær
- 2 tsk. kokos sukker
- 5 spsk. soya
- 150 ml vand
- 2 spsk. sesam olie
- 2 tsk. kartoffelstivelse
Sådan gør du
- Kog ris i henhold til instruktionerne på emballagen. Vask broccoli, og opdel den i små buketter.
- Bland alle sovseingredienser i en skål og læg dem til side, indtil det skal bruges.
- Opvarm 1⁄2 af kokos olie i en wok eller dyb pande over mellem varme. Rør broccoli med lidt salt, tilsæt et par spiseskefulde vand af og til og kog på denne måde i cirka 7 minutter. Fjern broccoli fra panden og læg den til side.
- Skær oksekødet i tynde strimler. Opvarm den resterende olie på høj varme og omrør kødet i ca. 3-4 minutter.
- Hæld saucen i, og kog op. Varm i yderligere 2-3 minutter, tilsæt derefter broccoli. Serveres med den kogte ris og pyntes med sesamfrø.
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 626kcal | Kulhydrater: 62g | Protein: 34g | Fedt: 29g
Svar