Squash & Gulerodsfritter Med Avokado Dip

Squash & Gulerodsfritter Med Avokado Dip

Forb. tid10 minutter min
Tilb. tid30 minutter min
Samlet tid40 minutter min
Ret: Morgenmad
Keyword: MF, MP, V
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 493kcal
Forfatter: MalmgrenFitness
Ingredienser
- 85 g quinoa
- 2 Gulerødder revet
- 1 Squash revet
- 5 æg
- 300 g Sherry Tomater
- 4 basilikum fint hakket
- 10 blade purløg fint hakket
- 2 spsk. mel
- 2-4 spsk. olivenolie
- 2 avocadoer
- ½ Citron kun saften
Sådan gør du
- Steg quinoa i henhold til instruktionerne på emballagen.
- Riv gulerod og squash ved hjælp af de store huller på et rivejern, og kom grøntsagerne i en skål. Tilsæt æg, kogte quinoa, hakkede urter, og rør godt - krydr med salt og peber og bland melen i.
- Varm lidt olie på en pande, tilsæt olie og kom en spiseskefuld eller to af dejen på panden, så der er 12 fritter i alt. Steg i 1 minut, vend forsigtigt med en spatel og steg i et minut eller to. Fortsæt på samme måde med resten af dejen.
- Skær avokadoen i to, fjern stenen, og kom avokadokødet sammen med Citronsaften i en blender og blend, indtil det er glat. Krydr med salt og peber, og server med fritterne.
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 493kcal | Kulhydrater: 35g | Protein: 15g | Fedt: 35g
Svar