Squash & Gulerodsfritter Med Avokado Dip

Squash & Gulerodsfritter Med Avokado Dip

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid30 minutter
Samlet tid40 minutter
Ret: Morgenmad
Keyword: MF, MP, V
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 493kcal
Forfatter: MalmgrenFitness

Ingredienser

  • 85 g quinoa
  • 2 Gulerødder revet
  • 1 Squash revet
  • 5 æg
  • 300 g Sherry Tomater
  • 4 basilikum fint hakket
  • 10 blade purløg fint hakket
  • 2 spsk. mel
  • 2-4 spsk. olivenolie
  • 2 avocadoer
  • ½ Citron kun saften

Sådan gør du

  • Steg quinoa i henhold til instruktionerne på emballagen.
  • Riv gulerod og squash ved hjælp af de store huller på et rivejern, og kom grøntsagerne i en skål. Tilsæt æg, kogte quinoa, hakkede urter, og rør godt - krydr med salt og peber og bland melen i.
  • Varm lidt olie på en pande, tilsæt olie og kom en spiseskefuld eller to af dejen på panden, så der er 12 fritter i alt. Steg i 1 minut, vend forsigtigt med en spatel og steg i et minut eller to. Fortsæt på samme måde med resten af dejen.
  • Skær avokadoen i to, fjern stenen, og kom avokadokødet sammen med Citronsaften i en blender og blend, indtil det er glat. Krydr med salt og peber, og server med fritterne.

Nutrition

Serving: 1portion | Kalorier: 493kcal | Kulhydrater: 35g | Protein: 15g | Fedt: 35g

Relaterede Artikler

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering