Squash & Feta Pandekager

Squash & Feta Pandekager

Forb. tid5 minutter
Tilb. tid10 minutter
Samlet tid15 minutter
Ret: Morgenmad
Keyword: GF, H, LC, MP, V
Antal: 2 portioner
Kcal pr. portion: 300kcal
Forfatter: MalmgrenFitness

Ingredienser

  • 1 squash
  • 100 g feta ost
  • 30 g boghvedemel
  • 1 æg
  • 2 spsk. persille hakket
  • 1 fed hvidløg hakket
  • chiliflager efter smag
  • 1 spsk. kokosolie

Sådan gør du

  • Riv squashen (ved hjælp af siden med store huller), og kom i enskål. Tilsæt en spiseskefuld salt og bland. Lad det stå i ca. 30minutter, og pres derefter all juice/vandet ud af squashen.
  • Læg det tilbage i skålen, tilsæt smuldret feta, mel, æg, hakketpersille, hvidløg og chiliflager.
  • Krydre med peber og salt efter ønske (bemærk, at squashenallerede er en smule salt).
  • Varm olien i en stor stegepande over medium varme. Stegpandekagerne i cirka 3 minutter på hver side, indtil de ergyldenbrune. Brug omkring 1-2 store spsk. af dejen pr. Pandekage.
  • Denne opskrift Laver omkring 8 pandekager, 4 pr. Portion

Nutrition

Serving: 1portion | Kalorier: 300kcal | Kulhydrater: 14g | Protein: 14g | Fedt: 21g

Relaterede Artikler

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering