Squash & Feta Pandekager

Squash & Feta Pandekager

Forb. tid5 minutter min
Tilb. tid10 minutter min
Samlet tid15 minutter min
Ret: Morgenmad
Keyword: GF, H, LC, MP, V
Antal: 2 portioner
Kcal pr. portion: 300kcal
Forfatter: MalmgrenFitness
Ingredienser
- 1 squash
- 100 g feta ost
- 30 g boghvedemel
- 1 æg
- 2 spsk. persille hakket
- 1 fed hvidløg hakket
- chiliflager efter smag
- 1 spsk. kokosolie
Sådan gør du
- Riv squashen (ved hjælp af siden med store huller), og kom i enskål. Tilsæt en spiseskefuld salt og bland. Lad det stå i ca. 30minutter, og pres derefter all juice/vandet ud af squashen.
- Læg det tilbage i skålen, tilsæt smuldret feta, mel, æg, hakketpersille, hvidløg og chiliflager.
- Krydre med peber og salt efter ønske (bemærk, at squashenallerede er en smule salt).
- Varm olien i en stor stegepande over medium varme. Stegpandekagerne i cirka 3 minutter på hver side, indtil de ergyldenbrune. Brug omkring 1-2 store spsk. af dejen pr. Pandekage.
- Denne opskrift Laver omkring 8 pandekager, 4 pr. Portion
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 300kcal | Kulhydrater: 14g | Protein: 14g | Fedt: 21g
Svar