Spinat, Tomat & Feta Crepe

Spinat, Tomat & Feta Crepe

Forb. tid10 minutter min
Tilb. tid25 minutter min
Samlet tid35 minutter min
Ret: Aftensmad, Middagsmad
Keyword: MP, V
Antal: 3 portioner
Kcal pr. portion: 356kcal
Ingredienser
Til Crepe:
- 125 g hvedemel
- 2 æg
- 240 ml mælk (plante for vegan)
- 180 ml danskvand
- salt
- 3 spsk. kokos olie
Til Fyld:
- 250 g spinat
- 1 tsk. kokos olie
- 1 hvidløg fed
- 1 tsk. oregano
- 150 g feta ost
- 30 g soltørrede tomater
Sådan gør du
- Bland mel, æg, mælk, vand og salt i en skål, indtil der dannes en god dej. Tilsæt smeltet kokosolie og bland igen (tilsætning af fedt til blandingen betyder, at du ikke behøver noget under stegningsprocessen).
- Steg crepes på en opvarmet non-stick pande med en tynd bund. Vend når bunden af er pænt brunet, og bobler på overfladen.
Til fyld (til 6 crepes):
- Kom spinat i en stor stegepande eller gryde, og rør ofte. Kom på en tallerken.
- På samme pande opvarmes kokosolie og presset hvidløg tilsættes. Steg i 1-2 min. indtil let brunet.
- Kom spinat tilbage i panden og lad det varme op. Krydr med salt, peber og oregano. Skær fetaosten i kuber og groft hak soltørrede tomater.
- For at sammensætte pandekagerne fordeles spinat, feta og tomater jævnt og rulles med resten af fyldet. Serveres straks eller opbevares i køleskabet, indtil det er nødvendigt.
Noter
- Crepe opskriften laver omkring 10-12 stk. Så du kan gemme til senere og prøve forskelligt fyld, eller halver Crepe ingredienserne.
- En portion størrelse er 2 fyldte crepe per person.
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 356kcal | Kulhydrater: 26g | Protein: 18g | Fedt: 20g
Svar