Spinat, Tomat & Feta Crepe

Spinat, Tomat & Feta Crepe

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid25 minutter
Samlet tid35 minutter
Ret: Aftensmad, Middagsmad
Keyword: MP, V
Antal: 3 portioner
Kcal pr. portion: 356kcal

Ingredienser

Til Crepe:

  • 125 g hvedemel
  • 2 æg
  • 240 ml mælk (plante for vegan)
  • 180 ml danskvand
  • salt
  • 3 spsk. kokos olie

Til Fyld:

  • 250 g spinat
  • 1 tsk. kokos olie
  • 1 hvidløg fed
  • 1 tsk. oregano
  • 150 g feta ost
  • 30 g soltørrede tomater

Sådan gør du

  • Bland mel, æg, mælk, vand og salt i en skål, indtil der dannes en god dej. Tilsæt smeltet kokosolie og bland igen (tilsætning af fedt til blandingen betyder, at du ikke behøver noget under stegningsprocessen).
  • Steg crepes på en opvarmet non-stick pande med en tynd bund. Vend når bunden af er pænt brunet, og bobler på overfladen.

Til fyld (til 6 crepes):

  • Kom spinat i en stor stegepande eller gryde, og rør ofte. Kom på en tallerken.
  • På samme pande opvarmes kokosolie og presset hvidløg tilsættes. Steg i 1-2 min. indtil let brunet.
  • Kom spinat tilbage i panden og lad det varme op. Krydr med salt, peber og oregano. Skær fetaosten i kuber og groft hak soltørrede tomater.
  • For at sammensætte pandekagerne fordeles spinat, feta og tomater jævnt og rulles med resten af fyldet. Serveres straks eller opbevares i køleskabet, indtil det er nødvendigt.

Noter

 
-  Crepe opskriften laver omkring 10-12 stk. Så du kan gemme til senere og prøve forskelligt fyld, eller halver Crepe ingredienserne.
-  En portion størrelse er 2 fyldte crepe per person.

Nutrition

Serving: 1portion | Kalorier: 356kcal | Kulhydrater: 26g | Protein: 18g | Fedt: 20g

Relaterede Artikler

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering