Spinat Omelet Med Avocado & Hytteost

Spinat Omelet Med Avocado & Hytteost

Forb. tid5 minutter
Tilb. tid10 minutter
Samlet tid15 minutter
Ret: Omelet
Keyword: GF, H, HP, LC, N, V
Antal: 1 portioner
Kcal pr. portion: 551kcal
Forfatter: MalmgrenFitness

Ingredienser

  • 115 g spinat frossen
  • 2 æg
  • ½ avocado
  • 2 spsk. hytteost
  • 15 g valnødder
  • 1 tsk. kokosolie
  • 1 spsk. Citron saft
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Varm en non-stick pande over medium varme, og opvarm spinaten, indtil den ikke længere er frossen. Lad derefter spinaten køle af og pres saften ud. Kom en håndsblender i spinaten og blend. Tilsæt æg og krydr med salt og peber og bland godt.
  • Halver avokadoen, fjern stenen og skær kødet.
  • Varm olien på panden over medium-høj varme, og hæld æg-spinat-blandingen på. Steg omeletten, indtil den er næsten er færdig, vend derefter og steg i endnu et minut.
  • Kom over på en serveringsplade og top med skiver af avokado, hytteost og valnødder. Drys med citronsaften, krydr med salt og peber og server.

Nutrition

Serving: 1portion | Kalorier: 551kcal | Kulhydrater: 18g | Protein: 26g | Fedt: 43g

Relaterede Artikler

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering