Spinat Omelet Med Avocado & Hytteost

Spinat Omelet Med Avocado & Hytteost

Forb. tid5 minutter min
Tilb. tid10 minutter min
Samlet tid15 minutter min
Ret: Omelet
Keyword: GF, H, HP, LC, N, V
Antal: 1 portioner
Kcal pr. portion: 551kcal
Forfatter: MalmgrenFitness
Ingredienser
- 115 g spinat frossen
- 2 æg
- ½ avocado
- 2 spsk. hytteost
- 15 g valnødder
- 1 tsk. kokosolie
- 1 spsk. Citron saft
- salt og peber
Sådan gør du
- Varm en non-stick pande over medium varme, og opvarm spinaten, indtil den ikke længere er frossen. Lad derefter spinaten køle af og pres saften ud. Kom en håndsblender i spinaten og blend. Tilsæt æg og krydr med salt og peber og bland godt.
- Halver avokadoen, fjern stenen og skær kødet.
- Varm olien på panden over medium-høj varme, og hæld æg-spinat-blandingen på. Steg omeletten, indtil den er næsten er færdig, vend derefter og steg i endnu et minut.
- Kom over på en serveringsplade og top med skiver af avokado, hytteost og valnødder. Drys med citronsaften, krydr med salt og peber og server.
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 551kcal | Kulhydrater: 18g | Protein: 26g | Fedt: 43g
Svar