Spansk Tombet

Spansk Tombet

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid1 time
Samlet tid1 time 10 minutter
Ret: Aftensmad
Keyword: GF, MF, MP, V
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 275kcal
Forfatter: MalmgrenFitness

Ingredienser

  • 1 aubergine skåret
  • 450 g kartofler skrællet, skåret
  • 1 løg hakket
  • 2 hvidløg fed hakket
  • 400 g hakkede tomater
  • 1 rød peber skåret
  • 4 spsk. oliven olie

Krydderier:

  • 2 laurbærblade
  • 1 tsk. oregano
  • 1 tsk. timian

Sådan gør du

  • Skær auberginen i skiver og drys havsalt på begge sider, læg derefter på et papirhåndklæde og lad det hvile i cirka 20 minutter.
  • Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Opvarm 1 spsk. olivenolie På en stegepande og steg kartoflerne i 5-10 minutter, indtil de er gyldenbrune.
  • Læg de stegte kartofler i bunden af en ovnfast skål, og krydr med havsalt og peber.
  • I mellemtiden skal du opvarme den anden spsk. olie på en pande og steg løg, hvidløg og Krydderier i cirka 3 minutter.
  • Tilsæt de hakkede tomater, og kog op. Kog afdækket i ca. 10 minutter i mellemtiden, omrør lejlighedsvis, indtil saucen er reduceret.
  • Opvarm endnu en spsk. Olie på panden og steg den røde peber, i cirka 5 minutter. Læg dem oven på kartoflerne.
  • Derefter skal du tørre aubergine opvarme den sidste spsk. olivenolie og steg i ca. 5 minutter på hver side, indtil de er gyldenbrune. Anbringauberginen oven på peberfrugterne.
  • Fjern laurbærblade fra tomatsaucen og hæld den over grøntsagerne.
  • Anbring i ovnen og bag i cirka 30 minutter på 190C.

Nutrition

Serving: 1portion | Kalorier: 275kcal | Kulhydrater: 34g | Protein: 2g | Fedt: 15g

Relaterede Artikler

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering