Spansk Squash Tortilla

Spansk Squash Tortilla

Forb. tid10 minutter min
Tilb. tid25 minutter min
Samlet tid35 minutter min
Ret: Tortilla
Keyword: GF, HP, MF, MP, V
Antal: 2 portioner
Kcal pr. portion: 377kcal
Ingredienser
- 1 spsk. oliven olie
- 1 kartoffel skrællet, hakket
- 1 Løg hakket
- ½ squash tyndt skåret
- 6 æg
Sådan gør du
- Varm olie på en non-stick pande. Sigt kartoffel og Løg over medium-høj varme i cirka 4 minutter. Derefter tilsættes squashen og sauter i 4 minutter.
- Pisk æg i en skål, og krydr med salt og peber. Kom grøntsagerne fra gryden i skålen og bland godt.
- Tilsæt æggeblandingen på den samme pande på svag varme og sørg for, at alt er jævnt fordelt. Efter ca. 3 minutter skal du køre en spatel gennem tortillas ydre kanter for at sikre, at den ikke klæberfast i panden.
- Efter 8-10 minutter skal du vippe tortillaen, ved hjælp af en plade over panden. Skub den ustegte del tilbage på panden.
- Efter yderligere 5-6 minutter bør tortillaen være stegt. Fjern fra varmen og server.
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 377kcal | Kulhydrater: 22g | Protein: 21g | Fedt: 22g
Svar