Spansk Linse Stuvning

Spansk Linse Stuvning

Forb. tid15 minutter
Tilb. tid40 minutter
Samlet tid55 minutter
Ret: Stuvning, vegetar
Keyword: GF, MF, V
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 261kcal
Forfatter: MalmgrenFitness

Ingredienser

  • 2 tsk. kokos olie
  • 1 løg hakket
  • 2 hvidløg fed
  • 1 kartoffel skåret til bid-stykker
  • 2 gulerødder hakket
  • 100 g Grønne bønner hakket
  • 2-3 laurbærblade
  • 150 g brune linser
  • 700 ml Grøntsagsbouillon
  • 475 ml tomatpassata
  • chili pulver efter smag

Sådan gør du

  • Opvarm olie i en stor gryde over medium-høj varme, og sauterløg og hvidløg i 2-3 minutter. Derefter tilsættes kartoffel, gulerødder, grønne bønner og laurbærblade. Kog i yderligere 2-3 minutter.
  • Derefter tilsættes tomatpassata og fortsæt kogning i 2minutter. Til sidst tilsættes linserne og grøntsagsbouillon. Bringhelt i kog og reducer varmen til lav og lad det småkoge i 30minutter, eller indtil linserne er færdige.
  • Krydre med salt og peber og chili efter smag. Tilføj eventueltmere bulion, afhængigt af den konsistens, du vil opnå.
  • Fjern laurbærblade og hvidløg før servering.

Nutrition

Serving: 1portion | Kalorier: 261kcal | Kulhydrater: 47g | Protein: 14g | Fedt: 4g

Relaterede Artikler

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering