Spansk Linse Stuvning

Spansk Linse Stuvning

Forb. tid15 minutter min
Tilb. tid40 minutter min
Samlet tid55 minutter min
Ret: Stuvning, vegetar
Keyword: GF, MF, V
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 261kcal
Forfatter: MalmgrenFitness
Ingredienser
- 2 tsk. kokos olie
- 1 løg hakket
- 2 hvidløg fed
- 1 kartoffel skåret til bid-stykker
- 2 gulerødder hakket
- 100 g Grønne bønner hakket
- 2-3 laurbærblade
- 150 g brune linser
- 700 ml Grøntsagsbouillon
- 475 ml tomatpassata
- chili pulver efter smag
Sådan gør du
- Opvarm olie i en stor gryde over medium-høj varme, og sauterløg og hvidløg i 2-3 minutter. Derefter tilsættes kartoffel, gulerødder, grønne bønner og laurbærblade. Kog i yderligere 2-3 minutter.
- Derefter tilsættes tomatpassata og fortsæt kogning i 2minutter. Til sidst tilsættes linserne og grøntsagsbouillon. Bringhelt i kog og reducer varmen til lav og lad det småkoge i 30minutter, eller indtil linserne er færdige.
- Krydre med salt og peber og chili efter smag. Tilføj eventueltmere bulion, afhængigt af den konsistens, du vil opnå.
- Fjern laurbærblade og hvidløg før servering.
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 261kcal | Kulhydrater: 47g | Protein: 14g | Fedt: 4g
Svar