Slow Cooker Teriyaki Kylling

Slow Cooker Teriyaki Kylling

Forb. tid10 minutter min
Tilb. tid2 timer t
Samlet tid2 timer t 10 minutter min
Ret: Aftensmad
Keyword: GF, HP, MF, MP
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 322kcal
Equipment
- Slow Cooker
Ingredienser
- 700 g kyllingebryst
- 2 tsk. majsstivelse + 3 spsk. vand
- 1 spsk. sesamfrø
Til Sovsen:
- 60 ml + 1 spsk. tamari
- 60 ml honning
- 1 stort løg
- 2 spsk. ketchup
- 1 spsk. oliven olie
- 1 tsk. chili hvidløgssovs Sambal Oelek
Sådan gør du
- Bland ingredienserne i en lille skål. Kom kyllingebrystet i en slow cooker og dæk med sovsen. Kog kylling på Høj i 2 timer eller lav i 3-4 timer.
- Når kogt, skal du komme kyllingen på et skærebræt og lad den afkøle.
- Bland majsstivelsen med vand, indtil den er opløst, og hæld den i slow cookeren under omrøring.
- Kom slow cookeren på Høj og kog den udækket, indtil sovsen tykner. Ca. 10 minutter.
- I mellemtiden strimles kyllingen med to gafler, og kommes dereftertilbage i slow cookeren og blandes med sovsen. Drys med sesamfrø til servering.
Serveringsforslag:
- Hvide ris og broccoli
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 322kcal | Kulhydrater: 22g | Protein: 45g | Fedt: 7g
Svar