Slow Cooker Teriyaki Kylling

Slow Cooker Teriyaki Kylling

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid2 timer
Samlet tid2 timer 10 minutter
Ret: Aftensmad
Keyword: GF, HP, MF, MP
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 322kcal

Equipment

  • Slow Cooker

Ingredienser

  • 700 g kyllingebryst
  • 2 tsk. majsstivelse + 3 spsk. vand
  • 1 spsk. sesamfrø

Til Sovsen:

  • 60 ml + 1 spsk. tamari
  • 60 ml honning
  • 1 stort løg
  • 2 spsk. ketchup
  • 1 spsk. oliven olie
  • 1 tsk. chili hvidløgssovs Sambal Oelek

Sådan gør du

  • Bland ingredienserne i en lille skål. Kom kyllingebrystet i en slow cooker og dæk med sovsen. Kog kylling på Høj i 2 timer eller lav i 3-4 timer.
  • Når kogt, skal du komme kyllingen på et skærebræt og lad den afkøle.
  • Bland majsstivelsen med vand, indtil den er opløst, og hæld den i slow cookeren under omrøring.
  • Kom slow cookeren på Høj og kog den udækket, indtil sovsen tykner. Ca. 10 minutter.
  • I mellemtiden strimles kyllingen med to gafler, og kommes dereftertilbage i slow cookeren og blandes med sovsen. Drys med sesamfrø til servering.

Serveringsforslag:

  • Hvide ris og broccoli

Nutrition

Serving: 1portion | Kalorier: 322kcal | Kulhydrater: 22g | Protein: 45g | Fedt: 7g

Relaterede Artikler

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering