Skinløs Kylling Quiche

Skinløs Kylling Quiche

Forb. tid15 minutter min
Tilb. tid45 minutter min
Samlet tid1 time t
Ret: Quiche
Keyword: GF, HP, LC, MP
Antal: 2 portioner
Kcal pr. portion: 350kcal
Ingredienser
- 1 tsk. kokos olie
- 1 lille squash skåret
- 1 rød peber hakket
- 3 æg
- 3 æggehvider
- 180 ml havredrik
- 1 tsk. hvidløg pulver
- 125 g stegte kyllingestykker
- 25 g parmesan revet
Sådan gør du
- Varm olie på en pande over medium-høj varme. Tilsæt skåret squash og hakket peber, krydder med salt og peber. Steg i 6-7 minutter eller indtil de er møre. Kom over i en skål og lad det afkøle, mens du forbereder æggeblandingen.
- Forvarm ovnen til 180°C. Smør en 22cm form og læg den til side.
- Pisk æg, æggehvider, mælk, hvidløgs-pulver, salt og peber i en stor skål, indtil de er godt blandet. Kom grøntsager i den forberedte form og top med kyllingeskiverne. Kom derefter æggeblandingen over, og drys med revet parmesanost.
- Bages i 45 minutter, eller indtil indholdet er fast og ikke længere ‘vrimler’. Opbevares tæt dækket i køleskabet i op til 4 dage.
- Serveres med en side salat eller grøntsager.
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 350kcal | Kulhydrater: 13g | Protein: 36g | Fedt: 17g
Svar