Simpel Chili & Sweet Potato Chips

Simpel Chili & Sweet Potato Chips

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid40 minutter
Samlet tid50 minutter
Ret: Pomfritter
Keyword: GF, HP, MF, MP
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 382kcal

Ingredienser

Til Kartoflerne:

  • 3 medium sweet potatoes
  • 2 tsk. hvidløgspulver
  • 1 tsk. løgpulver
  • 2 spsk. hvedemel
  • 1 spsk. olivenolie
  • Salt & peber

Til Chilien:

  • 450 g hakkekød
  • 1 spsk. chili flager
  • 1 dåse hakkede tomater 400g
  • 170 ml vand

Til Pynten:

  • 2 spsk. koriander hakkede
  • 1 avocado most

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 215C.
  • Vask kartoflerne og skær dem til chips. Krydr hakkede kartofler med hvidløg, løgpulver, salt & peber og drys med hvedemel. Drys med olivenolie og få dem dækket godt ved at gnide det ind.
  • Spred kartoflerne på en bageplade, og sørg for, at de ikke er for tæt på hinanden. Bages i ovnen i 40 minutter, omrøres halvvejs igennem.
  • I mellemtiden skal du opvarme en non-stick pande over en medium-høj varme, og tilsætte oksekødet. Steg i ca. 2-3 minutter. og krydr med chiliflager.
  • Tilsæt hakkede tomater, vand og omrør, reducer varmen til lav. Lad simre afdækket i ca. 20 minutter, indtil de fleste væsker er fordampet.
  • Til servering deles kartoflerne på tallerkener og toppes med chili, most avocado og koriander drysses over.

Nutrition

Serving: 1portion | Kalorier: 382kcal | Kulhydrater: 33g | Protein: 29g | Fedt: 16g

Relaterede Artikler

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering