Simpel Chili & Sweet Potato Chips

Simpel Chili & Sweet Potato Chips

Forb. tid10 minutter min
Tilb. tid40 minutter min
Samlet tid50 minutter min
Ret: Pomfritter
Keyword: GF, HP, MF, MP
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 382kcal
Ingredienser
Til Kartoflerne:
- 3 medium sweet potatoes
- 2 tsk. hvidløgspulver
- 1 tsk. løgpulver
- 2 spsk. hvedemel
- 1 spsk. olivenolie
- Salt & peber
Til Chilien:
- 450 g hakkekød
- 1 spsk. chili flager
- 1 dåse hakkede tomater 400g
- 170 ml vand
Til Pynten:
- 2 spsk. koriander hakkede
- 1 avocado most
Sådan gør du
- Opvarm ovnen til 215C.
- Vask kartoflerne og skær dem til chips. Krydr hakkede kartofler med hvidløg, løgpulver, salt & peber og drys med hvedemel. Drys med olivenolie og få dem dækket godt ved at gnide det ind.
- Spred kartoflerne på en bageplade, og sørg for, at de ikke er for tæt på hinanden. Bages i ovnen i 40 minutter, omrøres halvvejs igennem.
- I mellemtiden skal du opvarme en non-stick pande over en medium-høj varme, og tilsætte oksekødet. Steg i ca. 2-3 minutter. og krydr med chiliflager.
- Tilsæt hakkede tomater, vand og omrør, reducer varmen til lav. Lad simre afdækket i ca. 20 minutter, indtil de fleste væsker er fordampet.
- Til servering deles kartoflerne på tallerkener og toppes med chili, most avocado og koriander drysses over.
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 382kcal | Kulhydrater: 33g | Protein: 29g | Fedt: 16g
Svar