Røget Aubergine Goulash

Røget Aubergine Goulash

Tilb. tid35 minutter
Samlet tid1 time
Ret: vegetar
Keyword: GF, MF, MP, V
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 181kcal
Forfatter: MalmgrenFitness

Ingredienser

  • 2 stk aubergine
  • 2 spsk. Olivenolie
  • 1 løg
  • 2 hvidløgsfed
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 chili
  • 1 spsk. citronsaft
  • 1 tsk. paprika
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 spsk. Tomatpure
  • 2 spsk. persille

Sådan gør du

  • Vask aubergine og skær dem i 2 cm. skiver. Krydr på begge sider medsalt og læg til side i ca. 20 - 30 minutter, indtil aubergine samler vand.
  • I en stor gryde varm 1 spsk. af olie og steg løg i 2 minutter, tilsætderefter hakket hvidløg og kog sammen i yderligere 1-2 minutter.
  • Tilsæt den hakkede røde peber og fint hakkede chili. Steg i ca. 4minutter med konstant omrøring.
  • Tør aubergine med papirhåndklæder og skær i terninger. Tilsæt det tilblandingen og tilsæt en 1 spsk. olie. Steg i ca. 10 minutter, røres imellemtiden nu og da.
  • Under stegningen tilsættes citronsaft, krydr med både paprika og sortpeber (du behøver ikke at tilføje salt længere, fordi auberginen alleredehar absorberet saltet).
  • Tilsæt i de hakkede tomater og tomatkoncentrat, rør og kog.Dæk og kog i yderligere 15 minutter, indtil aubergine er blød.
  • Om nødvendigt kan du tilføje et par spiseskefulde vand for at nå enønsket konsistens af saucen.
  • Til sidst tilsættes den hakket persille og kontroller krydderierne for salt.Server med ris eller pasta

Nutrition

Serving: 1portion | Kalorier: 181kcal | Kulhydrater: 26g | Protein: 5g | Fedt: 10g

Relaterede Artikler

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering