Røget Aubergine Goulash

Røget Aubergine Goulash

Tilb. tid35 minutter min
Samlet tid1 time t
Ret: vegetar
Keyword: GF, MF, MP, V
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 181kcal
Forfatter: MalmgrenFitness
Ingredienser
- 2 stk aubergine
- 2 spsk. Olivenolie
- 1 løg
- 2 hvidløgsfed
- 1 rød peberfrugt
- 1 chili
- 1 spsk. citronsaft
- 1 tsk. paprika
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 spsk. Tomatpure
- 2 spsk. persille
Sådan gør du
- Vask aubergine og skær dem i 2 cm. skiver. Krydr på begge sider medsalt og læg til side i ca. 20 - 30 minutter, indtil aubergine samler vand.
- I en stor gryde varm 1 spsk. af olie og steg løg i 2 minutter, tilsætderefter hakket hvidløg og kog sammen i yderligere 1-2 minutter.
- Tilsæt den hakkede røde peber og fint hakkede chili. Steg i ca. 4minutter med konstant omrøring.
- Tør aubergine med papirhåndklæder og skær i terninger. Tilsæt det tilblandingen og tilsæt en 1 spsk. olie. Steg i ca. 10 minutter, røres imellemtiden nu og da.
- Under stegningen tilsættes citronsaft, krydr med både paprika og sortpeber (du behøver ikke at tilføje salt længere, fordi auberginen alleredehar absorberet saltet).
- Tilsæt i de hakkede tomater og tomatkoncentrat, rør og kog.Dæk og kog i yderligere 15 minutter, indtil aubergine er blød.
- Om nødvendigt kan du tilføje et par spiseskefulde vand for at nå enønsket konsistens af saucen.
- Til sidst tilsættes den hakket persille og kontroller krydderierne for salt.Server med ris eller pasta
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 181kcal | Kulhydrater: 26g | Protein: 5g | Fedt: 10g
Svar