Ristet Laksefad

Ristet Laksefad

Forb. tid15 minutter min
Tilb. tid30 minutter min
Samlet tid45 minutter min
Ret: Fad
Keyword: GF, HP, MF, MP
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 481kcal
Ingredienser
- 450 g gulerødder
- 4 røde løg
- 400 g cannellini bønner drænede
- 2 spsk. oliven olie
- 1 spsk. fennikelfrø
- 4 lakse filet 130g hver
- 1 citron
- 1 Bundt persille
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 180C.
- Skræl gulerødder og skær i 1-2cm skiver. Skær hver løg i 8 kiler. Dræn bønnerne og skyl under koldt rindende vand.
- Bland løg, gulerødder og bønner med 1⁄4 af olien (1/2 spsk.), fennikelfrø, salt og peber. Spredes over en bageplade klargjort med bagepapir og bag i ca. 30 minutter.
- I mellemtiden krydres laks med salt og peber. Skær citronen i kiler. Skær persillen groft og sæt 1⁄3 til side for garnering.
- Kom persillen med resten af olien i blender eller foodprocessor og blitz - krydder med salt og peber.
- Tag bagepladen ud af ovnen efter 15 minutter, omrør og placer laksen med citronkiler midt i grøntsagerne - steg i de resterende 15 minutter.
- Når bagt, skal du tage bagepladen ud af ovnen og dele laksen op i stykker. For at servere drysses de med persille og juice fra de ristede citronkiler.
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 481kcal | Kulhydrater: 28g | Protein: 39g | Fedt: 23g
Svar