Ristet Laksefad

Ristet Laksefad

Forb. tid15 minutter
Tilb. tid30 minutter
Samlet tid45 minutter
Ret: Fad
Keyword: GF, HP, MF, MP
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 481kcal

Ingredienser

  • 450 g gulerødder
  • 4 røde løg
  • 400 g cannellini bønner drænede
  • 2 spsk. oliven olie
  • 1 spsk. fennikelfrø
  • 4 lakse filet 130g hver
  • 1 citron
  • 1 Bundt persille

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 180C.
  • Skræl gulerødder og skær i 1-2cm skiver. Skær hver løg i 8 kiler. Dræn bønnerne og skyl under koldt rindende vand.
  • Bland løg, gulerødder og bønner med 1⁄4 af olien (1/2 spsk.), fennikelfrø, salt og peber. Spredes over en bageplade klargjort med bagepapir og bag i ca. 30 minutter.
  • I mellemtiden krydres laks med salt og peber. Skær citronen i kiler. Skær persillen groft og sæt 1⁄3 til side for garnering.
  • Kom persillen med resten af olien i blender eller foodprocessor og blitz - krydder med salt og peber.
  • Tag bagepladen ud af ovnen efter 15 minutter, omrør og placer laksen med citronkiler midt i grøntsagerne - steg i de resterende 15 minutter.
  • Når bagt, skal du tage bagepladen ud af ovnen og dele laksen op i stykker. For at servere drysses de med persille og juice fra de ristede citronkiler.

Nutrition

Serving: 1portion | Kalorier: 481kcal | Kulhydrater: 28g | Protein: 39g | Fedt: 23g

Relaterede Artikler

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering