Ristet Grøntsags & Quinoa Salat

Ristet Grøntsags & Quinoa Salat

Forb. tid15 minutter
Tilb. tid35 minutter
Samlet tid50 minutter
Ret: Salat
Keyword: GF
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 539kcal
Forfatter: MalmgrenFitness

Ingredienser

  • 170 g tør quinoa
  • 240 ml vand eller grøntsags bouillon
  • 1 broccoli skåret i buketter
  • 1 sød kartoffel terninger
  • 1 dåse 430g kikærter, drænet
  • 270 g grønkål groft hakket
  • 4 spsk. oliven olie
  • 5 g Friskt persille hakket
  • 15 g feta ost smuldret
  • 1 citron kun saften
  • ½ spsk. æble cider eddike
  • 2 spsk. Honning
  • chili flager efter smag

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 220C.
  • Kog quinoa i henhold til instruktionerne på emballagen, og sæt dem derefter til side i en stor skål. Tøm og skyl kikærterne.
  • Mens quinoa koger, kommer du broccoli og kartoffelstykker med 2 spsk. olivenolie i ovnen i 20 minutter. Derefter tilsættes grønkål og kikærter til bagepladen og bags i yderligere 15 minutter. Rør i grøntsagerne omkring halvvejs.
  • Når det er bagt, fjernes det fra ovnen og blandes med quinoaen.Tilsæt derefter den hakkede persille og feta og bland forsigtigt.
  • I en lille skål skal du blande citronsaft, eddike, ahorns sirup og de resterende 2 spsk. af oliven olie. Krydr med salt, peber og chiliflager efter smag.
  • Drys dressingen over quinoa- og grønsagsblandingen, og omrør forsigtigt. Server straks eller opbevar i køleskabet i 4-5 dage.

Nutrition

Serving: 1portion | Kalorier: 539kcal | Kulhydrater: 74g | Protein: 20g | Fedt: 21g

Relaterede Artikler

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering