Ristet Grøntsags & Quinoa Salat

Ristet Grøntsags & Quinoa Salat

Forb. tid15 minutter min
Tilb. tid35 minutter min
Samlet tid50 minutter min
Ret: Salat
Keyword: GF
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 539kcal
Forfatter: MalmgrenFitness
Ingredienser
- 170 g tør quinoa
- 240 ml vand eller grøntsags bouillon
- 1 broccoli skåret i buketter
- 1 sød kartoffel terninger
- 1 dåse 430g kikærter, drænet
- 270 g grønkål groft hakket
- 4 spsk. oliven olie
- 5 g Friskt persille hakket
- 15 g feta ost smuldret
- 1 citron kun saften
- ½ spsk. æble cider eddike
- 2 spsk. Honning
- chili flager efter smag
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 220C.
- Kog quinoa i henhold til instruktionerne på emballagen, og sæt dem derefter til side i en stor skål. Tøm og skyl kikærterne.
- Mens quinoa koger, kommer du broccoli og kartoffelstykker med 2 spsk. olivenolie i ovnen i 20 minutter. Derefter tilsættes grønkål og kikærter til bagepladen og bags i yderligere 15 minutter. Rør i grøntsagerne omkring halvvejs.
- Når det er bagt, fjernes det fra ovnen og blandes med quinoaen.Tilsæt derefter den hakkede persille og feta og bland forsigtigt.
- I en lille skål skal du blande citronsaft, eddike, ahorns sirup og de resterende 2 spsk. af oliven olie. Krydr med salt, peber og chiliflager efter smag.
- Drys dressingen over quinoa- og grønsagsblandingen, og omrør forsigtigt. Server straks eller opbevar i køleskabet i 4-5 dage.
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 539kcal | Kulhydrater: 74g | Protein: 20g | Fedt: 21g
Svar