Quinoa Squash Med Harissa Kylling

Quinoa Squash Med Harissa Kylling

Forb. tid10 minutter min
Tilb. tid22 minutter min
Samlet tid35 minutter min
Ret: Middagsmad
Keyword: GF, HP, MF, MP
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 456kcal
Forfatter: MalmgrenFitness
Ingredienser
- 350 g kyllingefiletter
- 4 spsk. harissa pasta
- 300 g quinoa
- 2 medium Squash skåret i skiver
- 1 spsk. olivenolie
- 4 blade mynte
- 4 blade koriander
- 2 forårsløg
- 1 Citron
- 1 spsk. kokosolie
Sådan gør du
- Børst kyllingefilleterne med harissa-pastaen, og lad dem stå et øjeblik.
- Tilbered quinoa i henhold til instruktionerne på emballage.
- Varm olien på en pande og steg squashen i 4-5 minutter, indtil den er brun.
- Hak groft urter og forårsløg, og bland det med den stegte squash og quinoa.
- Tag citronen og pres saften ud. Bland dette med quinoaen, og krydre retten med salt og peber.
- Varm olie på en pande på mellemhøj varme og steg kyllingefilleterne indtil de er brune og stegt igennem. Skær dem i skiver.
- Kom retten på tallerkener og server med kyllingen.
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 456kcal | Kulhydrater: 68g | Protein: 33g | Fedt: 14g
Svar