Protein Appelsin & Yoghurt Pandekager

Protein Appelsin & Yoghurt Pandekager

Forb. tid5 minutter min
Tilb. tid10 minutter min
Samlet tid15 minutter min
Ret: Pandekager
Keyword: H, V
Antal: 2 portioner
Kcal pr. portion: 259kcal
Ingredienser
- 2 æg
- 160 g naturel yoghurt
- 2 tsk. kokos sukker
- 2 tsk. appelsin skræl
- 2 tsk. vanilje ekstrakt
- 120 g spelt mel
- 1 tsk. bagepulver
- 1 tsk. kokos olie
- appelsin skiver til servering
Sådan gør du
- Mix æg, yoghurt, sukker og appelsin skræl. Vend mel og bagepulver i og bland godt. Til sidst kom den smeltede kokos olie og bland igen.
- Steg pandekagerne på en dry non-stick stegepande over lav til medium varme, indtil gyldenbrune.
- Server med skiver af appelsin og friske bær.
TIP:
- Hvis du vil undgå Mælkeprodukter, byt yoghurten ud med soya eller kokos yoghurt.
- Du kan spice dine pandekager op med kanel eller kardemomme for et ekstra spark.
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 259kcal | Kulhydrater: 48g | Protein: 18g | Fedt: 12g
Svar