Mexikanske Ris

Mexikanske Ris

Forb. tid10 minutter min
Tilb. tid25 minutter min
Samlet tid35 minutter min
Ret: Aftensmad, Risret
Køkken: Mexikansk
Keyword: GF, HP, MF, MP
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 360kcal
Ingredienser
- 300 g kyllinge bryst
- 2 fed hvidløg
- 100 g ris
- 2 spsk. kokos olie
- 1/2 rødløg
- 1 rød peber
- 100 g majs
- 100 g røde kidney bønner
- 1 to mat
- 1 avocado
- 1 spsk. lime
- ½ chili
- 1 håndfuld koriander
Krydderier:
- 1 tsk. oregano
- 1 tsk. paprika
- 1 tsk. kommen
- ½ tsk. chilli flager
Sådan gør du
- Skær kyllingen i tern, krydre med salt, peber, Krydderier og knuste hvidløg.
- Kog ris i overensstemmelse med instruktionerne på emballagen, dræn dem og kom på en tallerken for at afkøle.
- Varm olien på en pande over middelhøj varme, og steg kyllingen i ca. 3-4 minutter. Tilsæt i det hakkede løg og peberfrugten og fortsæt med at stege 3-4 minutter.
- Dernæst tilsættes drænede majs, bønner og kogte ris, bland godt og steg yderligere 2 minutter.
- Fjern fra varmen, og tilsæt ternet tomat.
- Til servering fordeles risen mellem tallerkener, toppes med avocado, limejuice og drys med hakket chili og koriander.
Noter
TIP:
- Du kan skrælle tomaten ved at hælde kogende vand over den ca. 1 min. Skrællen vil nemt komme af.
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 360kcal | Kulhydrater: 32g | Protein: 24g | Fedt: 16g
Svar