Mexikanske Ris

Mexikanske Ris

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid25 minutter
Samlet tid35 minutter
Ret: Aftensmad, Risret
Køkken: Mexikansk
Keyword: GF, HP, MF, MP
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 360kcal

Ingredienser

  • 300 g kyllinge bryst
  • 2 fed hvidløg
  • 100 g ris
  • 2 spsk. kokos olie
  • 1/2 rødløg
  • 1 rød peber
  • 100 g majs
  • 100 g røde kidney bønner
  • 1 to mat
  • 1 avocado
  • 1 spsk. lime
  • ½ chili
  • 1 håndfuld koriander

Krydderier:

  • 1 tsk. oregano
  • 1 tsk. paprika
  • 1 tsk. kommen
  • ½ tsk. chilli flager

Sådan gør du

  • Skær kyllingen i tern, krydre med salt, peber, Krydderier og knuste hvidløg.
  • Kog ris i overensstemmelse med instruktionerne på emballagen, dræn dem og kom på en tallerken for at afkøle.
  • Varm olien på en pande over middelhøj varme, og steg kyllingen i ca. 3-4 minutter. Tilsæt i det hakkede løg og peberfrugten og fortsæt med at stege 3-4 minutter.
  • Dernæst tilsættes drænede majs, bønner og kogte ris, bland godt og steg yderligere 2 minutter.
  • Fjern fra varmen, og tilsæt ternet tomat.
  • Til servering fordeles risen mellem tallerkener, toppes med avocado, limejuice og drys med hakket chili og koriander.

Noter

TIP:
- Du kan skrælle tomaten ved at hælde kogende vand over den ca. 1 min. Skrællen vil nemt komme af.

Nutrition

Serving: 1portion | Kalorier: 360kcal | Kulhydrater: 32g | Protein: 24g | Fedt: 16g

Relaterede Artikler

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering