Mexicansk Suppe Med Kylling

Mexicansk Suppe Med Kylling

Forb. tid10 minutter min
Tilb. tid15 minutter min
Samlet tid25 minutter min
Ret: Suppe
Køkken: Mexikansk
Keyword: GF, H, HP, MF, MP
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 189kcal
Ingredienser
- 2 kylling bryst 300g
- 2 spsk. hvedemel
- 1 tsk. gurkemeje
- ½ tsk. chili pulver
- 1.25 l kyllinge fond
- 1 spsk. olivenolie
- 1 løg hakket
- ½ chili hakket
- 2 fed hvidløg hakket
- 165 g sukkermajs
- 1 to mat hakket
- 120 ml tomat pure
- Koriander til servering
Sådan gør du
- Skær kyllingbryst i små stykker. Krydr med salt og lig i en blanding af mel, gurkemeje og chilipulver. Sæt til side.
- Bringe kyllingefond i kog og lad det derefter simre dækket til på laveste varme.
- Varm olie i en stor gryde, tilsæt hakket løg, chili peber og hvidløg. Steg på medium varme i cirka 4 minutter.
- Derefter øges varmen, tilføj kylling og steg i ca. 1-2 minutter. Tilsæt sukkermajs, hakket tomat og pure, steg/kog sammen i halvandet minut.
- Kom alt indhold sammen i gryden og bring alt i kog over høj varme. Kog i 2 minutter.
- Ved hjælp af en håndblender, blend suppen et par gange, men ikke for meget, så suppen stadig har en ‘chunky’ struktur.
- Serveres med hakkede koriander og frisk sort peber.
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 189kcal | Kulhydrater: 13g | Protein: 21g | Fedt: 5g
Svar