Mexicansk Suppe Med Kylling

Mexicansk Suppe Med Kylling

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid15 minutter
Samlet tid25 minutter
Ret: Suppe
Køkken: Mexikansk
Keyword: GF, H, HP, MF, MP
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 189kcal

Ingredienser

  • 2 kylling bryst 300g
  • 2 spsk. hvedemel
  • 1 tsk. gurkemeje
  • ½ tsk. chili pulver
  • 1.25 l kyllinge fond
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 løg hakket
  • ½ chili hakket
  • 2 fed hvidløg hakket
  • 165 g sukkermajs
  • 1 to mat hakket
  • 120 ml tomat pure
  • Koriander til servering

Sådan gør du

  • Skær kyllingbryst i små stykker. Krydr med salt og lig i en blanding af mel, gurkemeje og chilipulver. Sæt til side.
  • Bringe kyllingefond i kog og lad det derefter simre dækket til på laveste varme.
  • Varm olie i en stor gryde, tilsæt hakket løg, chili peber og hvidløg. Steg på medium varme i cirka 4 minutter.
  • Derefter øges varmen, tilføj kylling og steg i ca. 1-2 minutter. Tilsæt sukkermajs, hakket tomat og pure, steg/kog sammen i halvandet minut.
  • Kom alt indhold sammen i gryden og bring alt i kog over høj varme. Kog i 2 minutter.
  • Ved hjælp af en håndblender, blend suppen et par gange, men ikke for meget, så suppen stadig har en ‘chunky’ struktur.
  • Serveres med hakkede koriander og frisk sort peber.

Nutrition

Serving: 1portion | Kalorier: 189kcal | Kulhydrater: 13g | Protein: 21g | Fedt: 5g

Relaterede Artikler

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering