Leg Press

Bliv Klogere På Leg Press:

Vil du blive endnu klogere på Leg Press, anbefaler vi følgende video og artikel fra Maxer.dk

Benpres (eller på engelsk, leg press) er en simpel maskineøvelse, som både træner forlår, baglår og baller. Da det er en maskine, er der ikke så meget teknik at lære, men du kan påvirke hvilke muskler, du træner mest med små justeringer i teknikken.

Det er ikke en teknisk krævende øvelse, så den kan med fordel bruges efter større basisøvelser for at opnå en større udmattelsesgrad i benene, hvis du eksempelvis er træt i lænden efter squat og dødløft.

Benpres er også et godt alternativ for dig, som af forskellige årsager, ikke kan udføre almindelig squat eller lunges i en periode.

Fordelen ved benpres er samtidig også, at den ikke sætter store krav til maven og ryggen, og det derfor primært bliver benene, der er den begrænsende faktor [1]. Det betyder også, at du måske skal overveje at træne maven ved siden af, hvis du ikke laver andre basisøvelser… Læs hele artiklen her

Relaterede Artikler

Squat

Bliv Klogere På Squat: Vil du blive endnu klogere på Squat, anbefaler vi følgende video og artikel fra Maxer.dk Squat er en af de mest populære…

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *