Laks & Couscous Salat

Laks & Couscous Salat

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid12 minutter
Samlet tid22 minutter
Ret: Salat
Keyword: H, HP, MP
Antal: 2 portioner
Kcal pr. portion: 516kcal

Ingredienser

Til Laksen:

  • 115 g laks
  • 2 tsk. olivenolie
  • 2 tsk. citronsaft
  • havsalt og peber

Til Salaten:

  • 150 g iceberg salat
  • 160 g couscous
  • ½ rødløg hakket
  • 10 sherry tomater
  • 2 spsk. feta ost

Til Dressingen:

  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. Frisk citronsaft
  • ½ tsk. Dijon sennep
  • ½ tsk. ahorns sirup eller honning

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 200 ° C. Gnid laksen med olivenolie og krydr med salt og peber.
  • Placer laksen med skindet nedad på en bageplade, og hæld citronsaften over toppen. Bag i 10-12 minutter, indtil den er bagt igennem.
  • I mellemtiden skal du lave dressingen ved at piske alle ingredienser sammen.
  • Forbered salaten ved at dele icebergsalaten i skåle, toppet med kogt couscous, rødløg, tomater og feta ost.
  • Når laksen er bagt, skal du fjerne den fra ovnen og placere oven på salaten. Drys med dressing og server.

Nutrition

Serving: 1portion | Kalorier: 516kcal | Kulhydrater: 29g | Protein: 36g | Fedt: 29g

Relaterede Artikler

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering