Laks & Couscous Salat

Laks & Couscous Salat

Forb. tid10 minutter min
Tilb. tid12 minutter min
Samlet tid22 minutter min
Ret: Salat
Keyword: H, HP, MP
Antal: 2 portioner
Kcal pr. portion: 516kcal
Ingredienser
Til Laksen:
- 115 g laks
- 2 tsk. olivenolie
- 2 tsk. citronsaft
- havsalt og peber
Til Salaten:
- 150 g iceberg salat
- 160 g couscous
- ½ rødløg hakket
- 10 sherry tomater
- 2 spsk. feta ost
Til Dressingen:
- 1 spsk. olivenolie
- 1 spsk. Frisk citronsaft
- ½ tsk. Dijon sennep
- ½ tsk. ahorns sirup eller honning
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 200 ° C. Gnid laksen med olivenolie og krydr med salt og peber.
- Placer laksen med skindet nedad på en bageplade, og hæld citronsaften over toppen. Bag i 10-12 minutter, indtil den er bagt igennem.
- I mellemtiden skal du lave dressingen ved at piske alle ingredienser sammen.
- Forbered salaten ved at dele icebergsalaten i skåle, toppet med kogt couscous, rødløg, tomater og feta ost.
- Når laksen er bagt, skal du fjerne den fra ovnen og placere oven på salaten. Drys med dressing og server.
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 516kcal | Kulhydrater: 29g | Protein: 36g | Fedt: 29g
Svar