Laks Avocado Ris Skål

Laks Avocado Ris Skål

Forb. tid10 minutter min
Tilb. tid30 minutter min
Samlet tid40 minutter min
Ret: Aftensmad
Keyword: GF, HP, MF
Antal: 2 portioner
Kcal pr. portion: 643kcal
Forfatter: MalmgrenFitness
Ingredienser
- 140 g jasminris
- 2 laks fileter
- 2 spsk. Limesaft
- 1 spsk. Honning
- 3 spsk. koriander hakket
- 1 avokado terning
- ¼ tsk. chilipulver
Sådan gør du
- Kog ris i henhold til instruktionerne på emballagen.
- Forvarm ovnen til 220C, og klargør en bageplade med aluminiumsfolie. Gnid lakseskindet med lidt olie og kom dem på bagepladen.
- Bland salt, 1 spsk. limesaft, honning og 2 spsk. koriandersammen og gnid det godt ind i laksefiletterne. Bages i 12-15minutter, indtil det er kogt igennem og brunet.
- Læg avokado terninger i en skål, og tilsæt de resterende 1 spsk. limesaft, 1 spsk. koriander, chilipulver, og krydr med salt og peber. Bland forsigtigt.
For at samle risskålene:
- del ris mellem to skåle, top den med en laksefilet, og top hver skål med halvdelen af avocadoterningerne.
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 643kcal | Kulhydrater: 72g | Protein: 31g | Fedt: 26g
Svar