Laks Avocado Ris Skål

Laks Avocado Ris Skål

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid30 minutter
Samlet tid40 minutter
Ret: Aftensmad
Keyword: GF, HP, MF
Antal: 2 portioner
Kcal pr. portion: 643kcal
Forfatter: MalmgrenFitness

Ingredienser

  • 140 g jasminris
  • 2 laks fileter
  • 2 spsk. Limesaft
  • 1 spsk. Honning
  • 3 spsk. koriander hakket
  • 1 avokado terning
  • ¼ tsk. chilipulver

Sådan gør du

  • Kog ris i henhold til instruktionerne på emballagen.
  • Forvarm ovnen til 220C, og klargør en bageplade med aluminiumsfolie. Gnid lakseskindet med lidt olie og kom dem på bagepladen.
  • Bland salt, 1 spsk. limesaft, honning og 2 spsk. koriandersammen og gnid det godt ind i laksefiletterne. Bages i 12-15minutter, indtil det er kogt igennem og brunet.
  • Læg avokado terninger i en skål, og tilsæt de resterende 1 spsk. limesaft, 1 spsk. koriander, chilipulver, og krydr med salt og peber. Bland forsigtigt.

For at samle risskålene:

  • del ris mellem to skåle, top den med en laksefilet, og top hver skål med halvdelen af avocadoterningerne.

Nutrition

Serving: 1portion | Kalorier: 643kcal | Kulhydrater: 72g | Protein: 31g | Fedt: 26g

Relaterede Artikler

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering