Laks & Ægge Bagning

Laks & Ægge Bagning

Forb. tid10 minutter min
Tilb. tid50 minutter min
Samlet tid1 time t
Ret: Aftensmad, Middagsmad
Keyword: GF, HP, LC, MF, MP, N
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 305kcal
Forfatter: MalmgrenFitness
Ingredienser
- 280 g lakse fileter
- 2 tsk. kokos olie
- 5 æg
- 2 æggehvider
- 120 ml mandelmælk
- 2 fed hvidløg hakket
- 200 g asparges hakket
- 1 tsk. oregano
- 1 tsk. timian
- 1 small løg skåret i kiler
- 1 peberfrugt skåret
Sådan gør du
- Opvarm ovnen til 215C. Krydr lakse fileter med salt og peber.
- Varm 1 tsk. olie på en pande over høj varme, og steg denlaksen med hudsiden opad i ca. 2 minutter, kom derefter påen bageplade og steg i ovnen i yderligere 8 minutter. Tag denud af ovnen og læg den til side.
- Sænk ovnvarmen til 180C.
- På samme pande tilsættes det resterende olie, hvidløg og asparges steges, på medium varme i 5 minutter. Krydreoregano og timian og bland godt.
- Pisk æg, æggehvide og mælk sammen og tilsæt en smulesalt.
- Kom den bagte laks på et bagefad, tilsæt løg og peber, og herefter ægge-blandingen.
- Bages i 30-35 minutter, eller indtil æggene er faste og brunede.
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 305kcal | Kulhydrater: 7g | Protein: 29g | Fedt: 17g
Svar