Laks & Ægge Bagning

Laks & Ægge Bagning

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid50 minutter
Samlet tid1 time
Ret: Aftensmad, Middagsmad
Keyword: GF, HP, LC, MF, MP, N
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 305kcal
Forfatter: MalmgrenFitness

Ingredienser

  • 280 g lakse fileter
  • 2 tsk. kokos olie
  • 5 æg
  • 2 æggehvider
  • 120 ml mandelmælk
  • 2 fed hvidløg hakket
  • 200 g asparges hakket
  • 1 tsk. oregano
  • 1 tsk. timian
  • 1 small løg skåret i kiler
  • 1 peberfrugt skåret

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 215C. Krydr lakse fileter med salt og peber.
  • Varm 1 tsk. olie på en pande over høj varme, og steg denlaksen med hudsiden opad i ca. 2 minutter, kom derefter påen bageplade og steg i ovnen i yderligere 8 minutter. Tag denud af ovnen og læg den til side.
  • Sænk ovnvarmen til 180C.
  • På samme pande tilsættes det resterende olie, hvidløg og asparges steges, på medium varme i 5 minutter. Krydreoregano og timian og bland godt.
  • Pisk æg, æggehvide og mælk sammen og tilsæt en smulesalt.
  • Kom den bagte laks på et bagefad, tilsæt løg og peber, og herefter ægge-blandingen.
  • Bages i 30-35 minutter, eller indtil æggene er faste og brunede.

Nutrition

Serving: 1portion | Kalorier: 305kcal | Kulhydrater: 7g | Protein: 29g | Fedt: 17g

Relaterede Artikler

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering