Kyllingelår Med Hoisin

Kyllingelår Med Hoisin

Forb. tid5 minutter min
Tilb. tid50 minutter min
Samlet tid55 minutter min
Ret: Aftensmad
Keyword: GF, HP, LC, MF, MP, N
Antal: 8 portioner
Kcal pr. portion: 356kcal
Forfatter: MalmgrenFitness
Ingredienser
- 400 g svinemørbrad
- 1 spsk. Kartoffelstivelse
- 100 g hvide ris
- 135 ml ananas
- 1 rød peberfrugt
- ½ løg
- 2 hvidløg
- ½ chili
- 3 cm. Frisk ingefær
- 2 spsk. Kokosolie
- 2 forårsløg
Til Sovsen:
- 180 ml ananas juice Fra dåsen
- 5 spsk. Soya
- 3 spsk. riseddike
Sådan gør du
- Opvarm ovnen til 190C. Varm olien i en stor gryde.
- smag kyllingelår til med salt og peber og steg i 5 minutter hverside til gyldenbrune, tag derefter af varmen ud og kom på enbageplade.
- Hæld det meste af fedtet ud af gryden, og lad ca. 1 spsk. være igryden.
- Kom det skårede hvidløg og forårsløg på panden og steg i 1minut.
- Tilsæt de ukogte ris og steg igen i ca. 1 minut. Kom vinen i ogkog i yderligere 2 minutter, indtil det meste af væskenfordamper.
- Dernæst tilsættes alle ingredienser af hoisin sovs, varm fond ogtranebær, kog det sammen.
- Overfør risen i en ovnfast skål og læg kyllingens lår i midten.Bages i den forvarmede ovn i 30 minutter.
- Når de er kogte, fordeles på 4 plader og serveres, elleropbevares i køleskabet i op til 2-3 dage
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 356kcal | Kulhydrater: 16g | Protein: 29g | Fedt: 15g
Svar