Kyllingelår Med Hoisin

Kyllingelår Med Hoisin

Forb. tid5 minutter
Tilb. tid50 minutter
Samlet tid55 minutter
Ret: Aftensmad
Keyword: GF, HP, LC, MF, MP, N
Antal: 8 portioner
Kcal pr. portion: 356kcal
Forfatter: MalmgrenFitness

Ingredienser

  • 400 g svinemørbrad
  • 1 spsk. Kartoffelstivelse
  • 100 g hvide ris
  • 135 ml ananas
  • 1 rød peberfrugt
  • ½ løg
  • 2 hvidløg
  • ½ chili
  • 3 cm. Frisk ingefær
  • 2 spsk. Kokosolie
  • 2 forårsløg

Til Sovsen:

  • 180 ml ananas juice Fra dåsen
  • 5 spsk. Soya
  • 3 spsk. riseddike

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 190C. Varm olien i en stor gryde.
  • smag kyllingelår til med salt og peber og steg i 5 minutter hverside til gyldenbrune, tag derefter af varmen ud og kom på enbageplade.
  • Hæld det meste af fedtet ud af gryden, og lad ca. 1 spsk. være igryden.
  • Kom det skårede hvidløg og forårsløg på panden og steg i 1minut.
  • Tilsæt de ukogte ris og steg igen i ca. 1 minut. Kom vinen i ogkog i yderligere 2 minutter, indtil det meste af væskenfordamper.
  • Dernæst tilsættes alle ingredienser af hoisin sovs, varm fond ogtranebær, kog det sammen.
  • Overfør risen i en ovnfast skål og læg kyllingens lår i midten.Bages i den forvarmede ovn i 30 minutter.
  • Når de er kogte, fordeles på 4 plader og serveres, elleropbevares i køleskabet i op til 2-3 dage

Nutrition

Serving: 1portion | Kalorier: 356kcal | Kulhydrater: 16g | Protein: 29g | Fedt: 15g

Relaterede Artikler

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering