Kyllinge Pesto & Broccoli Salat

Kyllinge Pesto & Broccoli Salat

Forb. tid10 minutter min
Tilb. tid15 minutter min
Samlet tid25 minutter min
Ret: Broccoli Salat, Middagsmad
Keyword: GF, HP, LC, MP, N
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 352kcal
Forfatter: MalmgrenFitness
Ingredienser
- 350 g kyllinge filet eller lår
- 400 g broccoli
- 50 g mandler
- 3 spsk. sorte oliven skåret i skiver
- 1 spsk. kokosolie
- 1 håndfuld basilikum blade
- 85 g grøn pesto
Sådan gør du
- Krydr kyllingelår med salt. Kom broccoli i en gryde og kog 4-5 minutter i saltet vand. Steg mandlerne på en tør pande.
- Opvarm kokosolien på en stegepande, og steg kyllingen, indtil den er brun og gennemstegt. Lad afkøle lidt og sker derefter i skiver.
- Dræn broccolien, men hold 1 spsk. Af vandet til at blive blandet med pestoen.
- Kom kylling og broccoli på serveringsfade, og dryp med pestoen over.Pynt med mandler, sorte oliven og basilikumblade, og server.
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 352kcal | Kulhydrater: 11g | Protein: 22g | Fedt: 26g
Svar