Kyllinge Pesto & Broccoli Salat

Kyllinge Pesto & Broccoli Salat

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid15 minutter
Samlet tid25 minutter
Ret: Broccoli Salat, Middagsmad
Keyword: GF, HP, LC, MP, N
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 352kcal
Forfatter: MalmgrenFitness

Ingredienser

  • 350 g kyllinge filet eller lår
  • 400 g broccoli
  • 50 g mandler
  • 3 spsk. sorte oliven skåret i skiver
  • 1 spsk. kokosolie
  • 1 håndfuld basilikum blade
  • 85 g grøn pesto

Sådan gør du

  • Krydr kyllingelår med salt. Kom broccoli i en gryde og kog 4-5 minutter i saltet vand. Steg mandlerne på en tør pande.
  • Opvarm kokosolien på en stegepande, og steg kyllingen, indtil den er brun og gennemstegt. Lad afkøle lidt og sker derefter i skiver.
  • Dræn broccolien, men hold 1 spsk. Af vandet til at blive blandet med pestoen.
  • Kom kylling og broccoli på serveringsfade, og dryp med pestoen over.Pynt med mandler, sorte oliven og basilikumblade, og server.

Nutrition

Serving: 1portion | Kalorier: 352kcal | Kulhydrater: 11g | Protein: 22g | Fedt: 26g

Relaterede Artikler

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering