Kyllinge Appelsin Wok

Kyllinge Appelsin Wok

Forb. tid10 minutter min
Tilb. tid25 minutter min
Samlet tid35 minutter min
Ret: Wok
Keyword: GF, HP, MF, MP
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 397kcal
Ingredienser
Til Sovsen:
- 1 appelsin kun saften
- 100 g marmelade
- 60 ml sojasovs
- 1 tsk. Chilisovs
- 1 spsk. hvedemel
Til Wokken:
- 1 spsk. kokosolie
- 450 g kyllingebryst
- 1 spsk. hvidløg
- 3 forårsløg hakket
- 150 g sukkerærter
- 1 rød peberfrugt
- 450 g brune ris
- 25 g gulerod
- 1 spsk. sesam Frø
- 1 tsk. appelsin kød
Sådan gør du
- Bland alle de ‘sovs’-ingredienser sammen. Tilsæt om nødvendigt lidt vand for at tynde det lidt ned.
- Kog ris i henhold til instruktionerne på emballagen eller brug rester ris.
- Varm kokosolien på en stor pande eller wok over høj varme. Tilsæt kyllingbrystet og steg i 4-5 minutter. indtil kylling er stegt igennem. Fjern det fra panden og læg den til side.
- Sænk varmen, og tilsæt hvidløg og forårsløg i 1 min. Hold øje for at forhindre at brænde det på.
- Tilsæt sukkerærter og peberfrugt og steg i yderligere 3-4 minutter. Kom den kogte ris i, og bland godt med forårsløgene.
- Tilsæt derefter den stegte kylling, revet gulerod og tidligere lavet sovs. Rør godt, indtil det er opvarmet.
- Pynt med sesamfrø og mere forårsløg til servering..
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 397kcal | Kulhydrater: 53g | Protein: 34g | Fedt: 7g
Svar