Kyllinge Appelsin Wok

Kyllinge Appelsin Wok

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid25 minutter
Samlet tid35 minutter
Ret: Wok
Keyword: GF, HP, MF, MP
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 397kcal

Ingredienser

Til Sovsen:

  • 1 appelsin kun saften
  • 100 g marmelade
  • 60 ml sojasovs
  • 1 tsk. Chilisovs
  • 1 spsk. hvedemel

Til Wokken:

  • 1 spsk. kokosolie
  • 450 g kyllingebryst
  • 1 spsk. hvidløg
  • 3 forårsløg hakket
  • 150 g sukkerærter
  • 1 rød peberfrugt
  • 450 g brune ris
  • 25 g gulerod
  • 1 spsk. sesam Frø
  • 1 tsk. appelsin kød

Sådan gør du

  • Bland alle de ‘sovs’-ingredienser sammen. Tilsæt om nødvendigt lidt vand for at tynde det lidt ned.
  • Kog ris i henhold til instruktionerne på emballagen eller brug rester ris.
  • Varm kokosolien på en stor pande eller wok over høj varme. Tilsæt kyllingbrystet og steg i 4-5 minutter. indtil kylling er stegt igennem. Fjern det fra panden og læg den til side.
  • Sænk varmen, og tilsæt hvidløg og forårsløg i 1 min. Hold øje for at forhindre at brænde det på.
  • Tilsæt sukkerærter og peberfrugt og steg i yderligere 3-4 minutter. Kom den kogte ris i, og bland godt med forårsløgene.
  • Tilsæt derefter den stegte kylling, revet gulerod og tidligere lavet sovs. Rør godt, indtil det er opvarmet.
  • Pynt med sesamfrø og mere forårsløg til servering..

Nutrition

Serving: 1portion | Kalorier: 397kcal | Kulhydrater: 53g | Protein: 34g | Fedt: 7g

Relaterede Artikler

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering