Kylling, Svampe & Tomat Pasta

Kylling, Svampe & Tomat Pasta

Forb. tid10 minutter min
Tilb. tid20 minutter min
Samlet tid30 minutter min
Ret: Pastaret
Keyword: MF, MP
Antal: 3 portioner
Kcal pr. portion: 385kcal
Ingredienser
- 150 g penne pasta
- 350 g kyllinge bryst
- 1 tsk. hvedemel
- 1 spsk. oliven olie
- 1 tsk. Tørret oregano
- 1 Løg hakket
- 2 fed hvidløg skåret
- 6 soltørrede tomater hakket
- 125 ml fløde eller creme fraiche
- 1 pose spinat
- Basilikum blade
- 300 g svampe skåret
Sådan gør du
- Kog pastaen i henhold til instruktionerne på emballagen. Hak kylllinge fileten, krydr med salt og peber og fordel i mel.
- Varm olie på en stor pande og steg kyllingen over medium varme, krydr derefter med oregano. Når kyllingen er stegt, skal du fjerne den fra panden og lægge den til side.
- På samme pande, sautér løg og skåret hvidløg. Derefter tilsættes skåret svampe og steget i 5 - 7 minutter, indtil det er blødt og mørt. Tilsæt hakkede tomater og steg i et minut.
- Kom den stegte kylling tilbage på panden, og tilsæt fløden og spinaten. Bring i kog og lad koge indtil spinaten er skilt- krydrr efter smag med salt og peber.
- Tilsæt den kogte pasta. Rør godt og server.
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 385kcal | Kulhydrater: 26g | Protein: 35g | Fedt: 14g
Svar