Kylling, Kartoffel & Grøntsagskarry

Kylling, Kartoffel & Grøntsagskarry

Forb. tid10 minutter min
Tilb. tid20 minutter min
Samlet tid30 minutter min
Ret: Aftensmad
Keyword: GF, MF, MP
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 584kcal
Forfatter: MalmgrenFitness
Ingredienser
- 450 g kyllingefileter
- 900 g nye kartofler
- 2 spsk. kokosolie
- 2 rødløg hakket
- 2 fed hvidløg fint hakket
- 2 salathoveder halverede
- 4 Tomater skåret I kvarte
- 2 spsk. gul thai karry
- 400 ml kokosmælk
- 250 ml grøntsags bouillon
- 4 kviste koriander hakket
Sådan gør du
- Krydder kyllingen med salt og peber, og læg den til side. Vask kartoflerne og skær dem i halve. Skær tomaterne i kvartaler.
- Varm 1 spsk. olie i en dyb stegepande eller gryde, over medium varme og steg løg og hvidløg i ca. 2 minutter, tilsæt derefter karry paste. Omrør godt og steg i yderligere 2 minutter, tilsæt derefter den nye kartofler, tomaterne, kokosmælk og bouillon.
- Bring i kog og lad alt simre alt i 15 minutter dækket med et låg. Smag efter g tilføj mere karry paste om nødvendigt. Tilsæt nu de halverede salathoveder og lad simre i yderligere 3 minutter. I mellemtiden opvarmes det resterende spsk. med kokosolie og kyllingfilleterne steges, indtil de er brune og stegt igennem. Lad afkøle lidt og skær i stykker.
- Fordel karry og kylling mellem tallerkener, og pynt med koriander til servering.
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 584kcal | Kulhydrater: 54g | Protein: 35g | Fedt: 25g
Svar