KREMET PORRE RISOTTO

KREMET PORRE RISOTTO

Forb. tid5 minutter min
Tilb. tid30 minutter min
Samlet tid35 minutter min
Ret: Aftensmad
Keyword: GF, V
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 438kcal
Ingredienser
- 1 Spsk. kokusoile
- 2 porre
- 1 Alm. Løg
- 350 g risotto ris
- 500 ml grøntsags fond
- 3 rosmarin
- 60 g parmesan
- 3 Spsk. Soja fløde eller alm.
Sådan gør du
- Opvarm olien på en pande og sautér porerne og løg i ca. 5 minutter. Tilsæt risen og lad det simre i 1 minut.
- Tilsæt ca. halvdelen af fonden og rosmarin, rør forsigtigt. Kom i kog og lad det simre, indtil væsken er næsten absorberet, og tilsæt derefter det resterende fond. Kog risotto indtil al dente i ca. 25 minutter.
- Fjern rosmarin, og krydr risottoen med salt og peber.
- Tilsæt halvdelen af parmesanost og soja fløde til risotto, plus noget ekstra fond hvis det ønskes at gøre det ekstra kremet. Bland godt og server med resten af parmesan.
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 438kcal | Kulhydrater: 81g | Protein: 13g | Fedt: 7g
Svar