Kokos Ris Med Rejer

Kokos Ris Med Rejer

Forb. tid10 minutter min
Tilb. tid40 minutter min
Samlet tid50 minutter min
Ret: Risret
Keyword: GF, MF, MP
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 335kcal
Ingredienser
- 1 spsk. kokos olie
- 230 g rejer
- 1 medium løg
- 1 spsk. Frisk ingefær hakket
- 1 spsk. Citron kød
- 110 g jasmin ris
- 300 ml kokos mælk
- 190 ml vand
- 1 rød peber
- ½ mango skrællet, hakket
Sådan gør du
- Varm kokosolie i en non-stick pande over høj varme. Tilsæt rejer og krydr med salt & peber. Når rejerne er lyserøde, skal du fjerne dem fra panden og placere panden tilbage på varmen.
- Reducer varmen til medium, tilsæt derefter løg og ingefær. Lad simre i ca. 3 minutter, indtil den er let brunet.
- Tilsæt jasmin ris og omrør godt i cirka 2 minutter. Hæld derefter kokos mælk og vand i. Bring i kog, og sænk derefter varmen, kog ris tildækket, indtil væsken er blevet absorberet (ca. 25 - 35 minutter).
- Når risen er færdig, fjernes de fra varmen og omrør tidligere stegte rejer, terningerne paprika og hakket mango. Bland godt, og server.
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 335kcal | Kulhydrater: 33g | Protein: 17g | Fedt: 15g
Svar