Kokos Ris Med Rejer

Kokos Ris Med Rejer

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid40 minutter
Samlet tid50 minutter
Ret: Risret
Keyword: GF, MF, MP
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 335kcal

Ingredienser

  • 1 spsk. kokos olie
  • 230 g rejer
  • 1 medium løg
  • 1 spsk. Frisk ingefær hakket
  • 1 spsk. Citron kød
  • 110 g jasmin ris
  • 300 ml kokos mælk
  • 190 ml vand
  • 1 rød peber
  • ½ mango skrællet, hakket

Sådan gør du

  • Varm kokosolie i en non-stick pande over høj varme. Tilsæt rejer og krydr med salt & peber. Når rejerne er lyserøde, skal du fjerne dem fra panden og placere panden tilbage på varmen.
  • Reducer varmen til medium, tilsæt derefter løg og ingefær. Lad simre i ca. 3 minutter, indtil den er let brunet.
  • Tilsæt jasmin ris og omrør godt i cirka 2 minutter. Hæld derefter kokos mælk og vand i. Bring i kog, og sænk derefter varmen, kog ris tildækket, indtil væsken er blevet absorberet (ca. 25 - 35 minutter).
  • Når risen er færdig, fjernes de fra varmen og omrør tidligere stegte rejer, terningerne paprika og hakket mango. Bland godt, og server.

Nutrition

Serving: 1portion | Kalorier: 335kcal | Kulhydrater: 33g | Protein: 17g | Fedt: 15g

Relaterede Artikler

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering