Kinesisk Svin Med Ananas

Kinesisk Svin Med Ananas

Forb. tid20 minutter
Tilb. tid10 minutter
Samlet tid30 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Kinesisk
Keyword: GF, MF, MP
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 303kcal
Forfatter: MalmgrenFitness

Ingredienser

  • 400 g svinemørbrad
  • 1 spsk. Kartoffelstivelse
  • 100 g hvide ris
  • 135 ml ananas
  • 1 rød peberfrugt
  • ½ løg
  • 2 fed hvidløg
  • ½ chili
  • 3 cm. Frisk ingefær
  • 2 spsk. Kokosolie
  • 2 forårsløg

Til Sovsen:

  • 180 ml ananas juice (fra
  • dåsen)
  • 5 spsk. Soya
  • 3 spsk. riseddike

Sådan gør du

  • Vask kødet og tør det. skær dem i de tyndeste skiver muligt.Krydr med salt og peber og dæk i kartoffelmel.
  • Kog risen i overensstemmelse med instruktionerne. Drænananas, men behold saften til sovsen. Skær rød peber istrimler, og skær løgene i ”fjer”. halver chili, fjern frøene, ogfinhak. Skræl og rist ingefæren.
  • Forbered sovsen ved at blande alle ingredienser i en skål.
  • I en wok eller stor gryde opvarmes 1 spiseske kokosolie og medomrøring steges alle grøntsager (peber, løg, hvidløg, chili,ingefær) over høj varme i ca. 3 minutter. Tilsæt den drænedeananas og steg i 2 minutter, og overfør derefter alt på enpladen.
  • Tilsæt en spsk. olie til gryden og steg mørbraden på høj varme ica. 3 minutter under konstant omrøring
  • Kom grøntsagerne tilbage i gryden og bland dem og tilsætsovsen. Kog over høj varme i ca. 2 minutter, indtil saucenfortykkes, i mellemtiden blandes nu og da.
  • Drys med hakkede forårsløg og server med ris.

Nutrition

Serving: 1portion | Kalorier: 303kcal | Kulhydrater: 22g | Protein: 28g | Fedt: 11g

Relaterede Artikler

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering