Kinesisk Svin Med Ananas

Kinesisk Svin Med Ananas

Forb. tid20 minutter min
Tilb. tid10 minutter min
Samlet tid30 minutter min
Ret: Aftensmad
Køkken: Kinesisk
Keyword: GF, MF, MP
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 303kcal
Forfatter: MalmgrenFitness
Ingredienser
- 400 g svinemørbrad
- 1 spsk. Kartoffelstivelse
- 100 g hvide ris
- 135 ml ananas
- 1 rød peberfrugt
- ½ løg
- 2 fed hvidløg
- ½ chili
- 3 cm. Frisk ingefær
- 2 spsk. Kokosolie
- 2 forårsløg
Til Sovsen:
- 180 ml ananas juice (fra
- dåsen)
- 5 spsk. Soya
- 3 spsk. riseddike
Sådan gør du
- Vask kødet og tør det. skær dem i de tyndeste skiver muligt.Krydr med salt og peber og dæk i kartoffelmel.
- Kog risen i overensstemmelse med instruktionerne. Drænananas, men behold saften til sovsen. Skær rød peber istrimler, og skær løgene i ”fjer”. halver chili, fjern frøene, ogfinhak. Skræl og rist ingefæren.
- Forbered sovsen ved at blande alle ingredienser i en skål.
- I en wok eller stor gryde opvarmes 1 spiseske kokosolie og medomrøring steges alle grøntsager (peber, løg, hvidløg, chili,ingefær) over høj varme i ca. 3 minutter. Tilsæt den drænedeananas og steg i 2 minutter, og overfør derefter alt på enpladen.
- Tilsæt en spsk. olie til gryden og steg mørbraden på høj varme ica. 3 minutter under konstant omrøring
- Kom grøntsagerne tilbage i gryden og bland dem og tilsætsovsen. Kog over høj varme i ca. 2 minutter, indtil saucenfortykkes, i mellemtiden blandes nu og da.
- Drys med hakkede forårsløg og server med ris.
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 303kcal | Kulhydrater: 22g | Protein: 28g | Fedt: 11g
Svar