Kinesisk Rejer & Grøntsager

Kinesisk Rejer & Grøntsager

Forb. tid15 minutter
Tilb. tid15 minutter
Samlet tid30 minutter
Ret: Risret
Keyword: GF, HP, MF, MP
Antal: 3 portioner
Kcal pr. portion: 436kcal

Ingredienser

  • 185 g ris
  • 2 spsk. oliven olie
  • 1 gulerod skrællet, skåret
  • 1 pepper hakket
  • 1 Løg skåret
  • 3 hvidløg fed skåret
  • 1 squash skåret
  • 1 ½ spsk. ingefær
  • Chilli flager
  • 250 g rejer
  • 2 spsk. soya
  • 1 tsk. kartoffelmel
  • 160 ml vand
  • 1 spsk. kokos palm sukker

Sådan gør du

  • Kog risen i henhold til instruktionerne på emballagen.
  • I en wok (eller stor stegepande) opvarmes 1 spsk. af olie. Steggulerødder, peberfrugter og hvidløg i 3 minutter. Tilsæt derefter squash og omrør kontinuerligt i cirka 5 minutter. Tilsæt ingefær og krydr med salt og chili.
  • Flyt grøntsagerne til kanten af panden. Tilsæt de resterende 1 spsk. olie og steg rejer på den anden side af gryden. Steg på høj varme under omrøring kontinuerligt i cirka 1 minut. Bland med grøntsager og steg i et minut.
  • Bland sojaen med kartoffelmel, vand og sukker. Hæld blandingen i gryden og bring den i kog, lad det småkoge i 1 minut under omrøring. Server med de kogte ris.

Nutrition

Serving: 3portion | Kalorier: 436kcal | Kulhydrater: 63g | Protein: 22g | Fedt: 11g

Relaterede Artikler

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering