Kinesisk Rejer & Grøntsager

Kinesisk Rejer & Grøntsager

Forb. tid15 minutter min
Tilb. tid15 minutter min
Samlet tid30 minutter min
Ret: Risret
Keyword: GF, HP, MF, MP
Antal: 3 portioner
Kcal pr. portion: 436kcal
Ingredienser
- 185 g ris
- 2 spsk. oliven olie
- 1 gulerod skrællet, skåret
- 1 pepper hakket
- 1 Løg skåret
- 3 hvidløg fed skåret
- 1 squash skåret
- 1 ½ spsk. ingefær
- Chilli flager
- 250 g rejer
- 2 spsk. soya
- 1 tsk. kartoffelmel
- 160 ml vand
- 1 spsk. kokos palm sukker
Sådan gør du
- Kog risen i henhold til instruktionerne på emballagen.
- I en wok (eller stor stegepande) opvarmes 1 spsk. af olie. Steggulerødder, peberfrugter og hvidløg i 3 minutter. Tilsæt derefter squash og omrør kontinuerligt i cirka 5 minutter. Tilsæt ingefær og krydr med salt og chili.
- Flyt grøntsagerne til kanten af panden. Tilsæt de resterende 1 spsk. olie og steg rejer på den anden side af gryden. Steg på høj varme under omrøring kontinuerligt i cirka 1 minut. Bland med grøntsager og steg i et minut.
- Bland sojaen med kartoffelmel, vand og sukker. Hæld blandingen i gryden og bring den i kog, lad det småkoge i 1 minut under omrøring. Server med de kogte ris.
Nutrition
Serving: 3portion | Kalorier: 436kcal | Kulhydrater: 63g | Protein: 22g | Fedt: 11g
Svar