Kikærte, Søde Kartoffel & Spinat Karry

Kikærte, Søde Kartoffel & Spinat Karry

Forb. tid10 minutter min
Tilb. tid20 minutter min
Samlet tid30 minutter min
Ret: Aftensmad
Keyword: GF, H, MF, MP, V
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 328kcal
Ingredienser
- 1 spsk. olie
- 1 medium løg hakket
- 3 cm ingefær revet
- 2 hvidløgsfed
- 1/2 chili peber hakket
- 1 medium søde kartoffel skrællet, hakket
- 1/2 spsk. Stærk peber
- ½ spsk. Sød peber
- ½ spsk. gurkemeje
- 400 g dåse kikærter
- 150 ml grøntsags bouillon
- 250 ml kokosmælk
- 100 g spinat hakket
Sådan gør du
- Varm olien på en stegepande, tilsæt den hakkede ingefær, hvidløg og chili peber. Rør ofte i ca. 3 minutter.
- Tilsæt den skrællede og hakkede søde kartoffel, smag til med salt og steg i endnu 2 minutter, tilsæt krydderierne og bland godt.
- Tilføj derefter kikærterne sammen med bouillon og kokosmælk. Bland alt sammen og kog det.
- Kog i ca. 15 minutter uden at tildække, omrør igen og igen, indtil søde kartoflen er blød.
- Til sidst tilsættes spinat, bland og tag af varmen. Server med ris.
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 328kcal | Kulhydrater: 38g | Protein: 11g | Fedt: 16g
Svar