Kikærte, Søde Kartoffel & Spinat Karry

Kikærte, Søde Kartoffel & Spinat Karry

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid20 minutter
Samlet tid30 minutter
Ret: Aftensmad
Keyword: GF, H, MF, MP, V
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 328kcal

Ingredienser

  • 1 spsk. olie
  • 1 medium løg hakket
  • 3 cm ingefær revet
  • 2 hvidløgsfed
  • 1/2 chili peber hakket
  • 1 medium søde kartoffel skrællet, hakket
  • 1/2 spsk. Stærk peber
  • ½ spsk. Sød peber
  • ½ spsk. gurkemeje
  • 400 g dåse kikærter
  • 150 ml grøntsags bouillon
  • 250 ml kokosmælk
  • 100 g spinat hakket

Sådan gør du

  • Varm olien på en stegepande, tilsæt den hakkede ingefær, hvidløg og chili peber. Rør ofte i ca. 3 minutter.
  • Tilsæt den skrællede og hakkede søde kartoffel, smag til med salt og steg i endnu 2 minutter, tilsæt krydderierne og bland godt.
  • Tilføj derefter kikærterne sammen med bouillon og kokosmælk. Bland alt sammen og kog det.
  • Kog i ca. 15 minutter uden at tildække, omrør igen og igen, indtil søde kartoflen er blød.
  • Til sidst tilsættes spinat, bland og tag af varmen. Server med ris.

Nutrition

Serving: 1portion | Kalorier: 328kcal | Kulhydrater: 38g | Protein: 11g | Fedt: 16g

Relaterede Artikler

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering