Kikærte Pandekager Med Kød & Linser

Kikærte Pandekager Med Kød & Linser

Forb. tid10 minutter min
Tilb. tid25 minutter min
Samlet tid35 minutter min
Ret: Pandekager
Keyword: GF, HP, MP
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 506kcal
Forfatter: MalmgrenFitness
Ingredienser
- 200 g kikærtemel
- 350 ml havremælk
- 300 g linser drænet
- 300 g hakket oksekød
- 3 spsk. kokosolie
- 1 løg hakket
- 2 fed hvidløg hakket
- 4 spsk. Græsk yoghurt
- 4 forårsløg skåret i skiver
- 6 kviste koriander hakket
- 6 kviste mynte hakket
Sådan gør du
- Sigt mel over en skål. Bland med 1 tsk. salt og peber. Hæld mælken i, og lad den stå i 10 minutter.
- Finthak løg og hvidløg. Varm 1 spsk. olie på en pande over medium-høj varme og steg løg og hvidløg, indtil de er gyldne.
- Tilsæt hakket oksekød og Steg, indtil det er brunt. Derefter ¼tilsættes linserne og omrøres, indtil linserne er varme, og tag derefter af varmen.
- Opvarm noget af den resterende kokosolie på en separat pande over medium varme. Kom omkring 2-2,5 serveringsskeer af dej på panden og steg pandekagen på begge sider i ca. 3 minutter, indtil den er gyldenbrun. Gentag processen for at lave 8 pandekager.
- For at servere skal du placere 2 pandekager på en tallerken med kødblandingen, en spsk. Græsk yoghurt og de friske urter og nogle forårsløg.
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 506kcal | Kulhydrater: 48g | Protein: 33g | Fedt: 20g
Svar