Kalkun Fyldte Peberfrugter

Kalkun Fyldte Peberfrugter

Forb. tid15 minutter
Tilb. tid55 minutter
Samlet tid1 time 5 minutter
Ret: Aftensmad
Keyword: GF, HP
Antal: 2 portioner
Kcal pr. portion: 255kcal
Forfatter: MalmgrenFitness

Ingredienser

  • 195 g brune ris kogt
  • 4 peberfrugter
  • 450 g kalkunbryst
  • ½ løg hakket
  • 2 fed hvidløg hakket
  • 1 ½ spsk. mixede urter
  • 300 ml tomatpasta
  • 35 g mozzarella revet

Sådan gør du

  • Kog ris i henhold til instruktionerne på emballagen. Skærpeberfrugter i to, fjern frø og læg dem til side.
  • I en stor tør, non-stick pande, steges kalkun med løg og hvidløg i cirka 8 min. Fjern det fra varmen og tilsæt ris, 200ml tomatsauce mixede urter, kanel og krydr med salt og peberefter smag. Bland godt.
  • Forvarm ovnen til 190C. Placer peberfrugterne på en bageplade (hvis de læner sig for meget, skal du trimme bunden let for at skabe en plan overflade).
  • Fyld hver peberfrugt med blandingen af kalkun og ris. Top hverpeber med 1 spsk. tomatsauce og et drys ost.
  • Hæld 1 kop vand i bunden af bagepladen. Dette vil hjælpe med at dampe peberfrugterne. Dæk pladen med folie og bag i 35minutter. Fjern folien og lad bage færdig afdækket i ca. 5minutter til, indtil osten smelter.
  • Serveres straks eller afkøles og opbevares i køleskabet til senere.

Nutrition

Serving: 1portion | Kalorier: 255kcal | Kulhydrater: 22g | Protein: 33g | Fedt: 4g

Relaterede Artikler

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering