Kalkun Chili Med Ris

Kalkun Chili Med Ris

Forb. tid10 minutter min
Tilb. tid25 minutter min
Samlet tid35 minutter min
Ret: Aftensmad, Risret
Keyword: GF, HP, MP
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 295kcal
Ingredienser
- 300 g kalkun fillet
- 115 g ris
- 1 løg fint skåret
- 2 fed hvidløg
- 1 spsk. olie
- ½ dåse hakkede tomater
- 1 rød peberfrugt
- 250 ml. grøntsags bouillon
- 60 g røde kidney bønner
- 85 g søde majs
- 30 g revet ost
Krydderier:
- 1 tsk. Tørret oregano
- 1 tsk. kommen
- 1 tsk. Sød peber
- ½ tsk. Stærk peber
- ½ tsk. salt
- ⅓ tsk. Alm. peber
Sådan gør du
- Varm olien i en stor gryde, tilsæt løg og hvidløg, kog i 3-4 minutter. Derefter tilsættes kødet og steges i ca. 5-6 minutter indtil stegt hele vejen igennem.
- Tilsæt krydderier, bland, tilsæt derefter den tørre ris og bland igen. Derefter tilsættes de hakkede peberfrugter, bønner, majs, dåse tomater og bouillon.
- Bland og kog. Lad det simre dækket til på lav varme i ca. 17-20 minutter.
- Tilsæt revet ost, dæk og varm i yderligere 2 minutter, indtil osten smelter, og server.
Noter
Mælkefri version:
Ost i denne opskrift er valgfri, så hvis du foretrækker et mejerifrit måltid, skal du bare springe osten over eller erstatte med en vegansk version.
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 295kcal | Kulhydrater: 21g | Protein: 31g | Fedt: 9g
Svar