Kalkun Chili Med Ris

Kalkun Chili Med Ris

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid25 minutter
Samlet tid35 minutter
Ret: Aftensmad, Risret
Keyword: GF, HP, MP
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 295kcal

Ingredienser

  • 300 g kalkun fillet
  • 115 g ris
  • 1 løg fint skåret
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk. olie
  • ½ dåse hakkede tomater
  • 1 rød peberfrugt
  • 250 ml. grøntsags bouillon
  • 60 g røde kidney bønner
  • 85 g søde majs
  • 30 g revet ost

Krydderier:

  • 1 tsk. Tørret oregano
  • 1 tsk. kommen
  • 1 tsk. Sød peber
  • ½ tsk. Stærk peber
  • ½ tsk. salt
  • tsk. Alm. peber

Sådan gør du

  • Varm olien i en stor gryde, tilsæt løg og hvidløg, kog i 3-4 minutter. Derefter tilsættes kødet og steges i ca. 5-6 minutter indtil stegt hele vejen igennem.
  • Tilsæt krydderier, bland, tilsæt derefter den tørre ris og bland igen. Derefter tilsættes de hakkede peberfrugter, bønner, majs, dåse tomater og bouillon.
  • Bland og kog. Lad det simre dækket til på lav varme i ca. 17-20 minutter.
  • Tilsæt revet ost, dæk og varm i yderligere 2 minutter, indtil osten smelter, og server.

Noter

Mælkefri version:
Ost i denne opskrift er valgfri, så hvis du foretrækker et mejerifrit måltid, skal du bare springe osten over eller erstatte med en vegansk version.

Nutrition

Serving: 1portion | Kalorier: 295kcal | Kulhydrater: 21g | Protein: 31g | Fedt: 9g

Relaterede Artikler

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering