Kål & Tofu Salat Med Peanut Dressing

Kål & Tofu Salat Med Peanut Dressing

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid10 minutter
Samlet tid20 minutter
Ret: Middagsmad, Salat
Keyword: GF, H, LC, MF, N, V
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 119kcal

Ingredienser

Til Salaten:

  • 400 g tofu
  • 90 g Kål hakket
  • 100 g Rødkål
  • 1 rød peberfrugt hakket
  • 30 g gulerod revet
  • 1 spsk. kokosolie

Til Dressingen:

  • 3 spsk. peanut butter
  • 2 spsk. kokosmælk
  • 1 spsk. ris eddike
  • 1 spsk. honning
  • 1 spsk. Soya
  • ½ lime
  • ½ spsk. chili flager
  • 1-2 spsk. vand

Sådan gør du

  • Kom tofu i en køkkenklud og læg noget tungt på toppen af det - det vil få fugten i tofuen til at løsne sig.
  • I mellemtiden forberedes dine grøntsager. Hak kål og peberfrugt, riv gulerod og rist kålen. Kast alt i en salatskål.
  • I en lille skål blandes alle ingredienserne til dressing.
  • Varm kokos i en gryde. Skær tofuen i strimler og krydre med salt og peber - steg på medium høj varme i ca. 5 min. hver side, eller indtil gyldenbrun.
  • Kom salaten i skåle, top med tofu, drys med salatdressing og smag til med sort peber til servering.

Noter

Tip:
Hvis du foretrækker en kødversion af denne salat, går det perfekt med et grillet kyllingebryst i stedet for tofu.

Nutrition

Serving: 1portion | Kalorier: 119kcal | Kulhydrater: 13g | Protein: 5g | Fedt: 6g

Relaterede Artikler

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering