Kål & Tofu Salat Med Peanut Dressing

Kål & Tofu Salat Med Peanut Dressing

Forb. tid10 minutter min
Tilb. tid10 minutter min
Samlet tid20 minutter min
Ret: Middagsmad, Salat
Keyword: GF, H, LC, MF, N, V
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 119kcal
Ingredienser
Til Salaten:
- 400 g tofu
- 90 g Kål hakket
- 100 g Rødkål
- 1 rød peberfrugt hakket
- 30 g gulerod revet
- 1 spsk. kokosolie
Til Dressingen:
- 3 spsk. peanut butter
- 2 spsk. kokosmælk
- 1 spsk. ris eddike
- 1 spsk. honning
- 1 spsk. Soya
- ½ lime
- ½ spsk. chili flager
- 1-2 spsk. vand
Sådan gør du
- Kom tofu i en køkkenklud og læg noget tungt på toppen af det - det vil få fugten i tofuen til at løsne sig.
- I mellemtiden forberedes dine grøntsager. Hak kål og peberfrugt, riv gulerod og rist kålen. Kast alt i en salatskål.
- I en lille skål blandes alle ingredienserne til dressing.
- Varm kokos i en gryde. Skær tofuen i strimler og krydre med salt og peber - steg på medium høj varme i ca. 5 min. hver side, eller indtil gyldenbrun.
- Kom salaten i skåle, top med tofu, drys med salatdressing og smag til med sort peber til servering.
Noter
Tip:
Hvis du foretrækker en kødversion af denne salat, går det perfekt med et grillet kyllingebryst i stedet for tofu.
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 119kcal | Kulhydrater: 13g | Protein: 5g | Fedt: 6g
Svar