Jordbær Protein Muffins

Jordbær Protein Muffins

Forb. tid10 minutter min
Tilb. tid25 minutter min
Samlet tid35 minutter min
Ret: Muffins
Keyword: GF, LC, MP, N, V
Antal: 12 Muffins
Kcal pr. portion: 91kcal
Ingredienser
- 120 g fuldkornsmel
- 25 g vanilje protein pulver
- 1 spsk. Citron saft
- Kødet fra en 1⁄2 citron
- 2 spsk. sødemiddel
- ½ tsk. bagepulver
- En smule havsalt
- En smule kanel
- 1 spsk. kokosolie
- 3 æggehvider
- 2 spsk. mandel mælk
- 125 g græsk yoghurt
- 1 tsk. vanilje ekstrakt
- 100 g jordbær
- 45 g 75%+ mørk chokolade
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 180C.
- Bland alle tørre ingredienser, undtagen chokolade, og bland derefter alle våde ingredienser i. Rør, indtil der er dannet en jævn dej, kom derefter let jordbær og chokolade i (lad et par være til side for at fylde muffins).
- Find en muffins bakke eller muffin forme og spray med olie. Sørg for at sprøjte kanterne (papir eller silikone), ellers bliver det klæbrigt.
- Hæld dejen jævnt i formene. Kom 3-5 mini chokoladestykker oven på hver muffin.
- Bag muffins i 23-25 minutter, eller indtil de er bagt igennem og kanterne brune.
- Fjern fra ovnen, og lad dem afkøle, før servering.
BEMÆRK:
- Muffins opbevares i en forseglet beholder i 1-2 dage ved stuetemperatur eller 5-7 dage i køleskabet.
Nutrition
Serving: 1Muffin | Kalorier: 91kcal | Kulhydrater: 9g | Protein: 6g | Fedt: 4g
Svar