Incline DB Bench Press

Bliv Klogere På Incline Bench Press:

Vil du blive endnu klogere på Incline Bench Press, anbefaler vi følgende video og artikel fra Maxer.dk

Incline bænkpres (skrå bænkpres) rykker stresset opad på brystet, men hele brystet trænes fortsat foruden skulder og triceps. Hvis du låner mig fem minutter af din tid, vil jeg forklare hvad incline er (og ikke er), hvordan jeg bruger den i min programmering, og til sidst lidt om teknikken. Som en lille dessert til sidst, kommer jeg også kort ind på håndvægte.

Du får selvfølgelig også svar på det store spørgsmål. Verdens vigtigste spørgsmål: ”Hvilken vinkel skal bænken være?” Glæd dig… Du kan læse hele artiklen her

Relaterede Artikler

Incline Bench Press

Bliv Klogere På Incline Bench Press: Vil du blive endnu klogere på Incline Bench Press, anbefaler vi følgende video og artikel fra Maxer.dk Incline bænkpres…

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *