Hytteost Protein Pandekager

Hytteost Protein Pandekager

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid10 minutter
Samlet tid20 minutter
Ret: Morgenmad
Keyword: H, LC, V
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 162kcal
Forfatter: MalmgrenFitness

Ingredienser

  • 250 g Hytteost
  • 3 stk Æg
  • 1 spsk. Vaniljesukker
  • 1 spsk. Kokossukker
  • 3 spsk. Mel

Sådan gør du

  • Kom hytteost i en skål, tilsæt æggeblommer (hold hviderneadskilt) og knus alt sammen med en gaffel. Tilsæt mel, ogbland godt.
  • Pisk ægget til en stiv skum og tilsæt til blandingen, blandforsigtigt ingredienserne.
  • Opvarm en tør pande og steg pandekagerne (ca. 2 spsk. Smørper pandekage) i ca. 3 minutter indtil bunden er let brunet.Vend og lav steg den anden side. 2 minutter.
  • Foreslået servering: Græsk yoghurt, honning og bær.

Nutrition

Serving: 1portion | Kalorier: 162kcal | Kulhydrater: 18g | Protein: 12g | Fedt: 4g

Relaterede Artikler

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering