Hytteost Protein Pandekager

Hytteost Protein Pandekager

Forb. tid10 minutter min
Tilb. tid10 minutter min
Samlet tid20 minutter min
Ret: Morgenmad
Keyword: H, LC, V
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 162kcal
Forfatter: MalmgrenFitness
Ingredienser
- 250 g Hytteost
- 3 stk Æg
- 1 spsk. Vaniljesukker
- 1 spsk. Kokossukker
- 3 spsk. Mel
Sådan gør du
- Kom hytteost i en skål, tilsæt æggeblommer (hold hviderneadskilt) og knus alt sammen med en gaffel. Tilsæt mel, ogbland godt.
- Pisk ægget til en stiv skum og tilsæt til blandingen, blandforsigtigt ingredienserne.
- Opvarm en tør pande og steg pandekagerne (ca. 2 spsk. Smørper pandekage) i ca. 3 minutter indtil bunden er let brunet.Vend og lav steg den anden side. 2 minutter.
- Foreslået servering: Græsk yoghurt, honning og bær.
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 162kcal | Kulhydrater: 18g | Protein: 12g | Fedt: 4g
Svar